Miért pózol a Fidesz az LMBTQ ellenességgel, amikor ott is csak akkor léphetsz előre ha meleg vagy, mint bármilyen popszakmában?
Figyelt kérdés
Szájer, Dajcs, a pedofilkép botrányos ürge stb. A Fideszben is, ha nem vagy meleg (vagy Orbán rokona) mész a lecsóba.2021. szept. 22. 14:42
31/56 anonim válasza:
30 nem kell hogy pedofil zaklassa ott lesztek neki ti a nemváltással meg a sok aberrált dolgaitokkal
32/56 Godaime válasza:
Azt se tudod miről beszélsz 31-es.
34/56 Godaime válasza:
Én még csak szót sem ejtettem nemváltásról.
35/56 Godaime válasza:
Azt is tedd hozzá, hogy ostoba, tudatlan, neveletlen és iskolázatlan is vagy.
36/56 anonim válasza:
Godaime, te egy genetikai hulladék vagy, nem?
37/56 Godaime válasza:
Nem mondhatnám. Tökéletesen egészséges vagyok és jó felsőoktatásban volt részem.
39/56 Godaime válasza:
Ha én is habzó szájjal tiltakoznék a kisebbségeik jogaiért és Orbán propagandáját hirdetném, akkor gondolom látszana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!