Más melegek is érzik a fidesz meleg ellenes kampányának negatív hatását?
Két éve költöztünk egy kisvárosba. A szomszédokkal eddig jól kijöttünk, de most hirtelen megromlott a viszony. Az egyik szomszéd elvágta a kerítést és amikor kérdőre vontam, annyit mondott, hogy az ő oszlopához volt rögzítve. Ami igaz, de ez már akkor is így volt, amikor megvettük a házat.
A másiknak pedig a felesége harapta le majdnem a fejem, amikor felajánlottam, hogy segítünk bevinni a tűzifát (70 év felettiek) Holott eddig a párom vágta nálunk is a füvet
Mivel semmi más nem változott, nem tudok másra gondolni, mint a mocsok fideszes propagandára
Személyesen doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr súgta a szomszédaid fülébe a gaz ármányos náci szövegeket,S ő maga lobbantotta fel szívükben a gyülölet lángját ellenetek.
Stop Orbán.
Miért is?
Én nem vagyok se meleg, se párom sincs, mégis utálnak a szomszédaim.
Ami miatt még utálhatnak, ha ember formájú vagy, nem pedig valami tirpákfalvi nunulu. Hitlernek is anno ilyenek alapján kellett volna szelektálni, nem vallás, meg meleg, franctudja mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!