Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Parragh akkor most mit is...

Parragh akkor most mit is szeretne?

Figyelt kérdés

Nem akarja, hogy a fiát egy meleg férfi tornatanár segítse fel a kötélen. Akkor a lányokat csak meleg férfi tornatanárok segíthetik? Vagy megint csak egy idióta próbálja összemosni a pedofíliát a melegséggel?

[link]

2021. aug. 30. 20:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Igen, ez a szokásos trükk, hogy minden meleg pedofil, egyébként azzal is gondja lehetne, ha a heteró tanár tolja fel a lányát a kötélen.
2021. aug. 30. 21:01
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Ha megfogtam melegként a lengyel unokaöcsém kezét az utcán, hogy ne harapja le a kutya a kerítés mögül, ugyanis mindennap azon a nagy utcán jártam nap mint nap mikor a régi házunktól nap mint nap elmentem a távolsági buszállomásig, így jó hogy ismertem, hogy melyik háznál van ugatós és hamis kutya, de igaza van Parraghnak, nem szabadott volna elvennem az unokaöcsém kezét, hagyj csócsálja meg a kutya, mint hogy meleg bácsikája megvédje őt...
2021. aug. 30. 21:19
 3/17 Fsms ***** válasza:
94%
Hát akkor hitoktatásra se nagyon vigye a fiát.
2021. aug. 30. 21:23
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztos azt a hetero, jelenleg általános iskolát igazgató volt tesitanárunkat, aki anno megjegyzéseket tett 13-14 éves lányok mellére, fenekére, rendszeresen tapogatott bennünk.

De hát fideszes város, belefér

Volt olyan is, akit hasonlóért kiraktak x iskolából, nem baj, egy másiknan jó n lett ighekyettesnek.

2021. aug. 30. 21:40
 5/17 anonim ***** válasza:
4: nem tett senki feljelentést?
2021. aug. 30. 21:46
 6/17 anonim ***** válasza:

5, mi anno senkinek nem mertünk szólni, ez a nyolcvanas évek vége, kilencvenes évek eleje. Akkor azért nem nagyon tudtuk, hogy ez minek számít. Kellemetlenül éreztük magunkat, igyekeztünk elkerülni :(

Ha ma lennék annyi idős, már más lenne a helyzet. Én a lányomat (de iskolatársak közül aki a környéken lakik, az sem) nem is vittem oda, ahol igazgató

2021. aug. 30. 21:53
 7/17 anonim ***** válasza:
7: ilyenkor pl. a neten meg lehet írni a történetet utólag, akár többekkel együtt, hogy legalább kiderüljön. Máshol is úgy ment, hogy kiállt valaki először, aztán ennek hatására mások is elmondták a történetüket az adott emberrel kapcsolatban.
2021. aug. 30. 21:59
 8/17 anonim ***** válasza:
29%

"meleg férfi tornatanárok segíthetik"

Én nem olvastam meleg férfi tanárokról, csak olyanról aki a gyerekekhez vonzódik.

Egyébként meg ha pedofil is lenne a tanár, akkor sem biztos, hogy kezdene bármit is.

A nem pedofilok sem erőszakolják meg az első embert, aki megtetszik.

A félelem jogos, de továbbra sem értem mi köze a melegeknek ehhez.

2021. aug. 31. 00:15
 9/17 anonim ***** válasza:
7, ez 30 év után azért nem igen egyszerű, mert hogyan bizonyítjuk?
2021. aug. 31. 05:53
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

8, tök egyértelműen melegről beszélt.

Azt már nehezen viselem, amikor mondjuk a kilencéves kisfiamat a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik”

2021. aug. 31. 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!