Parragh akkor most mit is szeretne?
Nem akarja, hogy a fiát egy meleg férfi tornatanár segítse fel a kötélen. Akkor a lányokat csak meleg férfi tornatanárok segíthetik? Vagy megint csak egy idióta próbálja összemosni a pedofíliát a melegséggel?
Biztos azt a hetero, jelenleg általános iskolát igazgató volt tesitanárunkat, aki anno megjegyzéseket tett 13-14 éves lányok mellére, fenekére, rendszeresen tapogatott bennünk.
De hát fideszes város, belefér
Volt olyan is, akit hasonlóért kiraktak x iskolából, nem baj, egy másiknan jó n lett ighekyettesnek.
5, mi anno senkinek nem mertünk szólni, ez a nyolcvanas évek vége, kilencvenes évek eleje. Akkor azért nem nagyon tudtuk, hogy ez minek számít. Kellemetlenül éreztük magunkat, igyekeztünk elkerülni :(
Ha ma lennék annyi idős, már más lenne a helyzet. Én a lányomat (de iskolatársak közül aki a környéken lakik, az sem) nem is vittem oda, ahol igazgató
"meleg férfi tornatanárok segíthetik"
Én nem olvastam meleg férfi tanárokról, csak olyanról aki a gyerekekhez vonzódik.
Egyébként meg ha pedofil is lenne a tanár, akkor sem biztos, hogy kezdene bármit is.
A nem pedofilok sem erőszakolják meg az első embert, aki megtetszik.
A félelem jogos, de továbbra sem értem mi köze a melegeknek ehhez.
8, tök egyértelműen melegről beszélt.
Azt már nehezen viselem, amikor mondjuk a kilencéves kisfiamat a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!