Miért pózol a Fidesz az LMBTQ ellenességgel, amikor ott is csak akkor léphetsz előre ha meleg vagy, mint bármilyen popszakmában?
Mi a tököm meleg ellenes abban, hogy suliban nem reklámozhatják?
Beszélni ugyan úgy beszélnek róla, a tv-ben ugyan úgy van olyan műsor amiben LMBTQ karakterek vannak
Ehhez képest a baloldali csoportosulás van tele homárral...
Ungár petike, jakab petike, fegyőr, alföldi Roberta, kulka jani,lakatos márk.. ezek mind mind megvoltak egymásnak.
A jobboldalon csak a Szájer volt ratyi, de legalább nem hivalkodott vele, mint az aberrált balosok.
Te honnan veszed ezt a sok baromságot? Talán részt vettél egy orgián, ahol ők is ott voltak?
Az a jobb párt, ahol kevesebb a bu.zi? Neked ez az értékrended?
"A jobboldalon csak a Szájer volt ratyi, de legalább nem hivalkodott vele, mint az aberrált balosok."
Nem, hanem titokban tartotta, miközben a pártja egy melegellenes törvényt szavazott meg. Micsoda gerincesség, mi?
Definiálnád, hogy mit értesz a melegség "reklámozásán"?
3: Jakab Peti nem tudom, de a többi az tuti.
Amúgy jobb párt ha nincsenek benne melegek, mert azok csak a társadalom 1%-át képviselik.
Miért lennék homokos? Csak zavar a mocskos képmutatás, meg a gyomorfogató gyűlölködés.
De te homofób vagy, vagy mitől nem érted a kérdést?
Én nem vagyok homofób 9es, semmi bajom a melegekkel, mint pl Szájer.
A bzikat nem kedvelem, azt a vonulós, prájdos selejt fajtát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!