Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rasszista vagyok? Probléma...

Rasszista vagyok? Probléma ez? (többi lent)

Figyelt kérdés

Számomra a legfontosabb a nemzet, utána a fehér rassz. Még nem vagyok házas, de magyar, fehér lányt akarok feleségül venni, akiben nincs semmi cigány, néger, stb. vér (max kínai, japán, azokkal nincs bajom.) Szerintem a fehér (és kínai, japán) lányokhoz viszonyítva a cigány, néger lányok rondák, és mivel nem szeretnék ronda gyermekeket, eszembe sincs velük összeszűrni a levet.

A fehéreket (és a mongolidokat, japánokat) felsőbbrendűbbnek tartom mint a négereket, indiaiakat, arabokat és cigányokat, ettől függetlenül eszembe sincs őket kiirtani, a piacon éppen úgy megveszem a cigány asszonyok áruját mint a fehér asszonyokét, velük is rendesen elbeszélgetek, eszembe sincs leütni vagy megverni őket a bőrszínük miatt, sőt, ha azt hallom, hogy egy cigányt, négert, arabok, indiait megvertek a bőrszínük miatt, hajlandó vagyok kimutatni feléjük a szolidaritásomat, és elítélem az őket elverőket.

Úgy gondolom, hogy a fehér akkor felsőbbrendűbb mint a fentebb említett rasszok, ha nem alacsonyodik le arra az állatias szintre, amit jobban megvetek mint a fentebbi fajokat, a felsőbbrendűsége éppen abból áll, hogy nem viselkedik elnyomóan az alsóbbrendűbb fajokkal, nem veri meg őket a fajuk miatt.

Volt félnéger felettesem is, akit nagyon becsültem, mivel nagyon szorgalmas volt, és magával sokkal szigorúbb volt mint velünk, a beosztottjaival. Még neki is megmondtam (amikor átmentem egy másik céghez), hogy ő volt a kedvenc felettesem, mivel ő nem csak velünk volt szigorú, hanem magával is, és biztattam, hogy tartsa meg ezt a jó szokását.

Rasszista vagyok? Valószínűleg igen. Probléma ez? Nem, nem hiszem.

2021. szept. 19. 09:09
A kérdező szavazást indított:
rasszista bunkó paraszt vagy, ami nagy probléma
rasszista vagy, de ez nem probléma
nem vagy rasszista, ez probléma
nem vagy rasszista, ez nem probléma
teljesen normális vagy
teljesen beteg vagy
dögölj meg rasszista bunkó!
el vagy puhulva, még a rasszizmust sem veszed komolyan
dögölj meg te négersimogató!
dögölj meg csak úgy!
45 szavazat
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
92%
Hogy fér össze a világnézeteddel az, hogy a felettesed fél-néger volt, aki a szemedben alacsonyabb rendű, a céges hierarchiában mégis felsőbb rendű volt nálad?
2021. szept. 19. 09:12
 2/41 anonim ***** válasza:
80%

"A fehéreket (és a mongolidokat, japánokat) felsőbbrendűbbnek tartom mint a négereket, indiaiakat, arabokat és cigányokat"

Intellektuálisan én is felsőbbrendűnek tartom a fehér rasszt, mint például a négert, vagy a cigányt, de ettől még nem biztos, hogy általánosan is felsőbrendűbbek lennénk. Lásd demográfiát a fehéreknél és a cigányoknál. Nekem sok tekintetben a cigányok/négerek stb. életképesebbnek tűnnek, mint a fehérek, az intellektuális deficit ellenére is.

2021. szept. 19. 09:14
 3/41 anonim ***** válasza:
85%
Amiatt, hogy felsőbbrendűnek tartod a fehér embert(mondjuk néhány szélsőség esetében talán érthető)lehet annak mondani, a többi miatt nem. Nem tehetsz arról, hogy nem vonzódsz a egy fekete, cigány, arab lányhoz. Emiatt kritizálni kb olyan lenne, mintha valakit azért piszkálnák, mert tetszenek neki a vörös hajú lányok. Gyereket nyílván nem olyantól akarsz aki nem tetszik.
2021. szept. 19. 09:18
 4/41 anonim ***** válasza:
15%
Meg kell nézni, hogy melyik nép mit tett le az asztalra kulturálisan és technológiában. Abból kiderül, hogy ki hová való a sorban. Persze ez sem ad teljes képet, mert a valamikori "alkotók" közül sokan ma kb törzsközösségi szinten rekedtek meg újból.
2021. szept. 19. 09:20
 5/41 anonim ***** válasza:
47%
A válaszod alapján teljesen nyilvánvalóan rasszista suttyó vagy, illetve a fogalmazásmódodból kiindulva te egészen biztosan nem sok embertársadhoz képest vagy intellektuálisan felsőbbrendű. Igazi szerencsétlen incelnek tűnsz a leírás alapján, aki túl sokra nem vitte az életben, így olyan dolgokban keres önigazolást, amelyekhez csak annyit kell tennie, hogy a világ egy adott pontján születik, bizonyos melanin szinttel.
2021. szept. 19. 09:20
 6/41 anonim ***** válasza:
96%

Tele vagy ellentmondásokkal.

Ha ennyi az egész, hogy a felsőbbrendűség abból áll, hogy nem viselkedsz felsőbbrendűen az alacsonyabb rendűekkel (ez itt már eleve paradoxon), akkor mit gondolsz a pár száz évvel ezelőtti rabszolgatartásról? Az akkori fehérek még nem voltak felsőbbrendűek csak időközben evolválódtak? És azok a feketék, akik nem nyomnak el senkit, azok nem felsőbbrendűek akkor?

A kocsmából hazatérő fehér, aki állat módjára viselkedik az alsóbberendű? A törtető főnököd, aki meg emberséges volt mindenkivel felsőbbrendű?

2021. szept. 19. 09:24
 7/41 anonim ***** válasza:
80%

"Meg kell nézni, hogy melyik nép mit tett le az asztalra kulturálisan és technológiában. Abból kiderül, hogy ki hová való a sorban."

Te mit tettél le? Azok alapján hova helyeznéd magad?

2021. szept. 19. 09:26
 8/41 anonim ***** válasza:
6%

7

Lediplomáztam önerőből (tehát munka mellett segítség nélkül), most pedig egy könnyűipari cégnél dolgozom a termelést felgyorsító, a beigazítást lecsökkentő módszereken. Mellette történelemből korrepetálok és angol nyelvből. És nem magam kell sorolni, hanem az országot ahová tartozom. Én így szolgálom a fejlődésünket.

2021. szept. 19. 09:30
 9/41 anonim ***** válasza:
95%

8

Én pedig úgy gondolom, hogy egyénenként kellene nézni. Az országhatárokat át lehet szabni egy tollvonással, az meg hogy milyen nemzetiséghez tartozol, milyen nyelvet beszélsz a véletlen műve.

2021. szept. 19. 09:36
 10/41 anonim ***** válasza:
27%

Az összes többi rassz sokkal rasszistább a fehér embernél?

Miért lenne probléma?

Mindenki tegyen először rendet a saját háza táján!

Ha sikerült lehet jönni hozzánk óbégatni.

2021. szept. 19. 09:36
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!