Rasszista vagyok? Probléma ez? (többi lent)
Számomra a legfontosabb a nemzet, utána a fehér rassz. Még nem vagyok házas, de magyar, fehér lányt akarok feleségül venni, akiben nincs semmi cigány, néger, stb. vér (max kínai, japán, azokkal nincs bajom.) Szerintem a fehér (és kínai, japán) lányokhoz viszonyítva a cigány, néger lányok rondák, és mivel nem szeretnék ronda gyermekeket, eszembe sincs velük összeszűrni a levet.
A fehéreket (és a mongolidokat, japánokat) felsőbbrendűbbnek tartom mint a négereket, indiaiakat, arabokat és cigányokat, ettől függetlenül eszembe sincs őket kiirtani, a piacon éppen úgy megveszem a cigány asszonyok áruját mint a fehér asszonyokét, velük is rendesen elbeszélgetek, eszembe sincs leütni vagy megverni őket a bőrszínük miatt, sőt, ha azt hallom, hogy egy cigányt, négert, arabok, indiait megvertek a bőrszínük miatt, hajlandó vagyok kimutatni feléjük a szolidaritásomat, és elítélem az őket elverőket.
Úgy gondolom, hogy a fehér akkor felsőbbrendűbb mint a fentebb említett rasszok, ha nem alacsonyodik le arra az állatias szintre, amit jobban megvetek mint a fentebbi fajokat, a felsőbbrendűsége éppen abból áll, hogy nem viselkedik elnyomóan az alsóbbrendűbb fajokkal, nem veri meg őket a fajuk miatt.
Volt félnéger felettesem is, akit nagyon becsültem, mivel nagyon szorgalmas volt, és magával sokkal szigorúbb volt mint velünk, a beosztottjaival. Még neki is megmondtam (amikor átmentem egy másik céghez), hogy ő volt a kedvenc felettesem, mivel ő nem csak velünk volt szigorú, hanem magával is, és biztattam, hogy tartsa meg ezt a jó szokását.
Rasszista vagyok? Valószínűleg igen. Probléma ez? Nem, nem hiszem.
"A fehéreket (és a mongolidokat, japánokat) felsőbbrendűbbnek tartom mint a négereket, indiaiakat, arabokat és cigányokat"
Intellektuálisan én is felsőbbrendűnek tartom a fehér rasszt, mint például a négert, vagy a cigányt, de ettől még nem biztos, hogy általánosan is felsőbrendűbbek lennénk. Lásd demográfiát a fehéreknél és a cigányoknál. Nekem sok tekintetben a cigányok/négerek stb. életképesebbnek tűnnek, mint a fehérek, az intellektuális deficit ellenére is.
Tele vagy ellentmondásokkal.
Ha ennyi az egész, hogy a felsőbbrendűség abból áll, hogy nem viselkedsz felsőbbrendűen az alacsonyabb rendűekkel (ez itt már eleve paradoxon), akkor mit gondolsz a pár száz évvel ezelőtti rabszolgatartásról? Az akkori fehérek még nem voltak felsőbbrendűek csak időközben evolválódtak? És azok a feketék, akik nem nyomnak el senkit, azok nem felsőbbrendűek akkor?
A kocsmából hazatérő fehér, aki állat módjára viselkedik az alsóbberendű? A törtető főnököd, aki meg emberséges volt mindenkivel felsőbbrendű?
"Meg kell nézni, hogy melyik nép mit tett le az asztalra kulturálisan és technológiában. Abból kiderül, hogy ki hová való a sorban."
Te mit tettél le? Azok alapján hova helyeznéd magad?
7
Lediplomáztam önerőből (tehát munka mellett segítség nélkül), most pedig egy könnyűipari cégnél dolgozom a termelést felgyorsító, a beigazítást lecsökkentő módszereken. Mellette történelemből korrepetálok és angol nyelvből. És nem magam kell sorolni, hanem az országot ahová tartozom. Én így szolgálom a fejlődésünket.
8
Én pedig úgy gondolom, hogy egyénenként kellene nézni. Az országhatárokat át lehet szabni egy tollvonással, az meg hogy milyen nemzetiséghez tartozol, milyen nyelvet beszélsz a véletlen műve.
Az összes többi rassz sokkal rasszistább a fehér embernél?
Miért lenne probléma?
Mindenki tegyen először rendet a saját háza táján!
Ha sikerült lehet jönni hozzánk óbégatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!