Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs szó egyetlen...

Miért nincs szó egyetlen online híroldalon se a mai tüntetésről? Ez valami titok? (Bővebben lent.)

Figyelt kérdés

Véletlenül futottam bele munkába menet a Nagykörúton az "oltás ellenes" tüntetésbe. Azért az idézőjel, mert amennyire ki tudtam venni, a gyerekek covid oltása, az egészségügyisek kötelező oltása, a zsarolás és az oltott-oltatlan közötti uszítás ellen mentek.

Rákerestem és sehol egy árva szó se jelent meg róla, a Google sem adott ki semmit. Ott tartunk, hogy már ezeket is cenzúrázzák?

2021. szept. 18. 19:54
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
37%

"Amikor bármilyen szolgáltatást oltottsághoz kötnek, akkor azt a szolgáltatást egészséges, senkit nem veszélyeztető emberektől is elveszik veszélyeztetésre hivatkozva. Nem, egy egészséges oltatlan személy SENKIT nem veszélyeztet, egy fertőző oltott viszont igen."

Itt nem csak mások veszélyeztetésérőé van szó, hanem önmagad veszélyeztetéséről és az eü leterheléséről is. Te oltatlanként nagyobb valószínűséggel fogsz megbetegedni ha elkapod, mint egy oltott. Nagyobb valószínűséggel fogod egy háziorvos, vagy ápoló munkaidejét rabolni a többi beteg elöl. Ezért cseszteti az állam az oltatlanokat a jogfosztásokkal.

Amúgy meg nem értem miért megy a majré. Elmész beoltod magad, csá. Gyerekkorodban egy rakat kötelező oltást beléd nyomtak. Szocializmusban ki tudja milyen erdetűt. Ha megkapod az oltást, azt csinálsz amit akarsz.

Az oltatlanok jelenleg egy börtöncellában kiabálnak, úgy hogy az ajtó be sincs zárva, csak csukva van.

Kinyitjátok az ajtót, és megvan oldva. Csak attól féltek, hogy az ajtó túloldalán egy oroszlánfalka van. Akkor rettegjetek bent.

2021. szept. 19. 14:00
 42/47 anonim ***** válasza:
42%

14:00: hiába mondod nekik, nem fogják fel, mert a Facebookon olvasták a nagy okosságokat Bill Gécről meg a mikrochipről, és a többi hasonlóan tudományos megfejtést.

Nem oltatnak. Inkább isznak Betadine-t.

[link]

2021. szept. 19. 14:34
 43/47 A kérdező kommentje:

#41!Amennyiben én egészségesként igénybe veszem a szolgáltatást CSAK magamat veszélyeztetem, mást nem. Arról pedig egyedül nekem van jogom dönteni, mint ahogy arról is, dohányzom-e, alkoholista leszek-e, űzök-e extrém sportokat, stb.Nem vagyok gyámság alatt. Évek óta nem látott orvos, szóval részemről kipihenhette magát. Ha rajtam múlik, covidosan se fog, mert inkább életben maradnék.

Imádom ezeket a párhuzamokat a gyermekkori kötelező oltásokkal. Két apró különbség: Nem vagyok gyerek, az oltás meg nem kötelező 😉

2021. szept. 19. 14:37
 44/47 anonim ***** válasza:
21%
14:37: és ha véletlenül a lappangási időben veszed igénybe a szolgáltatást, akkor mi van? Teleszórod a világot vírussal, aztán meg ott állsz széttárt kézzel.
2021. szept. 19. 14:54
 45/47 anonim ***** válasza:
30%
Szarik ő a világra. Csak magával van elfoglalva.
2021. szept. 19. 15:50
 46/47 A kérdező kommentje:
És, ha az oltott tünetmentes fertőzötten veszi igénybe a szolgáltatást, akkor mi van? Teleszórja a világot vírussal és ott áll széttárt kézzel?
2021. szept. 19. 16:52
 47/47 anonim ***** válasza:
74%

A megosztás a lényeg. Bővült a lista: oltott oltatlan.

Közbe kilopják alóla a hazáját és megfosztják a jogaitól.

2021. szept. 19. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!