Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs szó egyetlen...

Miért nincs szó egyetlen online híroldalon se a mai tüntetésről? Ez valami titok? (Bővebben lent.)

Figyelt kérdés

Véletlenül futottam bele munkába menet a Nagykörúton az "oltás ellenes" tüntetésbe. Azért az idézőjel, mert amennyire ki tudtam venni, a gyerekek covid oltása, az egészségügyisek kötelező oltása, a zsarolás és az oltott-oltatlan közötti uszítás ellen mentek.

Rákerestem és sehol egy árva szó se jelent meg róla, a Google sem adott ki semmit. Ott tartunk, hogy már ezeket is cenzúrázzák?

2021. szept. 18. 19:54
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
33%
Minden hülye kis tüntetésről nem fognak beszámolni.
2021. szept. 18. 19:56
 2/47 anonim ***** válasza:
96%

Hányan voltak?

De alapból nem túl kellemes téma ez se a kormánynak se az ellenzéknek, így hacsak nem történik valami nagyon komoly, vagy nincs tömeg érthető is, hogy nem hozzák le.

2021. szept. 18. 19:59
 3/47 anonim ***** válasza:
28%
Gondolom annyira jelentéktelen volt, hogy nem volt hírértéke.
2021. szept. 18. 20:04
 4/47 anonim ***** válasza:
32%
Azért mert mára kábé a "kutya megharapta a postást" hírérték, hogy néhány "vírusszkeptikus" forradalmárt játszik. Ennél sokkal komolyabb dolgok vannak az országban, például zajlik az ellenzéki előválasztás. Ja, és a járvány is éppen fut fel megint, aminek inkább van hírértéke.
2021. szept. 18. 20:06
 5/47 A kérdező kommentje:

Nem egyenként válaszolok, de próbálok mindenre reagálni. Ennél jelentéktelenebb tüntetésről is be szoktak számolni. Sőt, arról is, ha mit tudom én VV Lujzikának új műkörme van, erről meg konkrétan SEHOL semmi.

Voltak egy páran. Nem nagyon járok tüntetésekre, szóval nem tudom soknak számít-e, de azért biztos nem 20 főről beszélünk. Mondjuk előtte se hallottam róla, hogy egyáltalán lesz, szóval úgy nem csoda, ha nincsenek millióan, ha senki nem tud róla. Már azon is meglepődtem, hogy sehol nem jelezték előtte. Gondoltam, ok.nyilván tett róla a fidesz, hogy ne tudjon róla senki, na de, hogy utána se... Biztosan nem azt jelenti, hogy senki NEM AKART róla írni. Ennyire azért ne legyünk már naivak.

2021. szept. 18. 20:19
 6/47 anonim ***** válasza:
49%

Azt állítod, kérdező, hogy talán 25-en is lehettek?

Egyébként lehet, észre sem vették, hogy éppen tüntetés van.

2021. szept. 18. 21:13
 7/47 A kérdező kommentje:
Nem. Ezres nagyságrendű lehetett és kétlem, hogy nem vették észre, mert ahhoz igencsak hangos volt. Tény, hogy békés. Már az is baj? Mit kellett volna? Gyújtogatni?
2021. szept. 18. 21:17
 8/47 anonim ***** válasza:
75%
Volt egyáltalán tüntetés? :D Nem lehet, hogy csak kitalálod? Tényleg semmit nem találni róla.
2021. szept. 18. 21:26
 9/47 A kérdező kommentje:
😂 Biztos. Egy rövid videót is csináltam róla. Pár embernek megmutattam, és egyik se szólt, hogy nincs ott semmi, szóval szerintem nem hallucináltam🤭
2021. szept. 18. 21:31
 10/47 anonim ***** válasza:
87%

El tudnád küldeni? Felrakod Youtube-ra, vagy Google Drive-ra a linket meg felrakod ide, vagy elküldöd priviben.

Bár a videó is fel lehetett véve korábban bármikor. :D

2021. szept. 18. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!