Miért nincs szó egyetlen online híroldalon se a mai tüntetésről? Ez valami titok? (Bővebben lent.)
Véletlenül futottam bele munkába menet a Nagykörúton az "oltás ellenes" tüntetésbe. Azért az idézőjel, mert amennyire ki tudtam venni, a gyerekek covid oltása, az egészségügyisek kötelező oltása, a zsarolás és az oltott-oltatlan közötti uszítás ellen mentek.
Rákerestem és sehol egy árva szó se jelent meg róla, a Google sem adott ki semmit. Ott tartunk, hogy már ezeket is cenzúrázzák?
Ma Bódis Csaba rendezte. Volt egy szept.18. Népliget. Céljuk elzavarni a összes politikust.
Facebook nélkül örök sötétségben maradsz, az egyetlen hely, ahol ez a diktatúra nem tud kontrollálni.
#21! Ahogy hallottam, azért ott is megy a cenzúra. Sajnos, továbbra se látom, amiket felraktok, de azért köszönöm. Másokat érdekelhet.
Tudom, szatyorban lakom, mert nincs facebookom, de azért ezen nagyon megdöbbentem, hogy ennyire el lehet tüntetni a köztudatból BÁRMIT. Azért lehet(ne), gondolkozni azon, hogy így azok a hírek, amik végül eljutnak hozzánk covidról, oltásról, de úgy bármiről, mennyire hitelesek. Amiről a hatalom nem akarja, hogy lásd, azt NEM FOGOD LÁTNI!
Egyébként jó lecke volt. Kicsit megértem már az agymosottakat. Tegyük fel, hogy nincs róla videóm, "csak" láttam. Ha hónapokig minden egyes nap, minden ember azt mondta volna, hogy nincs, nem láttam, lehet, hogy 1 év múlva én is elhiszem. Na, pontosan ez történik az országban nagyban. Egyesek annyit hallják nap, mint nap ugyanazokat a mantrákat, hogy mára már eljutottak oda, hogy a saját szemüknek se hisznek.
Akkor teszteljük a tudásod.
Az oltástól Magyarországon amit bevalottak halált 411 eset. Toroczkai szerint ez egy nagyon kis cikk volt apró betükkel.
A videók megnézéséhez nem kell facebook regisztráció.
Nem igazán értem, mit akarsz tesztelni. Olvastam arról a 411-ről. Már nem tudom hol. Valószínűleg itt linkelte valaki(más kérdésnél).
Pedig nem látom. Felugrik a Facebook, hogy lépjek be. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!