Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs szó egyetlen...

Miért nincs szó egyetlen online híroldalon se a mai tüntetésről? Ez valami titok? (Bővebben lent.)

Figyelt kérdés

Véletlenül futottam bele munkába menet a Nagykörúton az "oltás ellenes" tüntetésbe. Azért az idézőjel, mert amennyire ki tudtam venni, a gyerekek covid oltása, az egészségügyisek kötelező oltása, a zsarolás és az oltott-oltatlan közötti uszítás ellen mentek.

Rákerestem és sehol egy árva szó se jelent meg róla, a Google sem adott ki semmit. Ott tartunk, hogy már ezeket is cenzúrázzák?

2021. szept. 18. 19:54
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
#30 akkor oké, azt hittem ezt az információt is elzárták előled.
2021. szept. 19. 00:31
 32/47 A kérdező kommentje:
😂Nem, néha azért dobnak egy kis csontot. Azért annál több eszük van, hogy bizonyos dolgokról semmit ne mondjanak, az túl feltűnő lenne. Mindenről kell néha valamit odahazudni, hogy az emberek úgy érezzék megosszák velük az információkat. Akkor megnyugodnak és az igazságtartalmát már nem firtatják.
2021. szept. 19. 00:36
 33/47 anonim ***** válasza:

"lehet(ne), gondolkozni"

Oké, gondolkozzunk!

"azon, hogy így azok a hírek, amik végül eljutnak hozzánk covidról, oltásról, de úgy bármiről, mennyire hitelesek"

Az, hogy nem minden jut el hozzánk, még nem jelenti azt, hogy ami eljut, az nem igaz. Vagy igen? Ha megírja a kormánypárti sajtó, hogy 2+2=4, akkor azt sem hiszed el neki csak azért, mert kormánypárti?

"Amiről a hatalom nem akarja, hogy lásd, azt NEM FOGOD LÁTNI!"

Igen. Na de itt nem csak a hatalomról van szó, ha egyszer azt írtad, hogy

"Rákerestem és sehol egy árva szó se jelent meg róla, a Google sem adott ki semmit."

Akkor ez így azt jelenti, hogy a Google is "a hatalom" kezében van, meg az index, a telex, az atv és minden ellenzéki sajtóorgánum is. Tényleg így gondolod? Vagy "hatalom" alatt nem a jelenlegi magyar kormányt érted? Hanem mit? Ha nem, akkor miért írtad azt, hogy

"pontosan ez történik az országban nagyban"?

Egyébként szerinted az országnak melyik szeglete az, ahol elérhetetlen az internet, az atv, az index, a telex meg az összes ellenzéki sajtótermék is egyszerre, viszont elkerülhetetlen a kormányzati kommunikációval találkozni? Szerintem sokkal inkább az a helyzet, hogy mindenki olyan mennyiségben fogyasztja a híreket komrányzati és ellenzéki forrásokból is, amekkora mennyiségben csak tetszik neki.

"Ha hónapokig minden egyes nap, minden ember azt mondta volna, hogy..."

Hol van ilyen? Kezdd el megfigyelni, hogy hány percet tudsz leélni az életedből úgy, hogy ne jöjjön szembe ellenzéki vélemény, aztán mesélj, hova meneküljön, akinek elege van belőlük.

2021. szept. 19. 06:46
 34/47 anonim ***** válasza:
65%

"Az oltástól Magyarországon amit bevalottak halált 411 eset."

Ordas hazugság.

2021. szept. 19. 08:02
 35/47 A kérdező kommentje:

Azért ki ne találd, hogy a kormány hatalmas teret hagy az ellenzéki sajtónak. Nem vagyok ellenzéki se, de azért ilyen szinten egy kormány se hallgatta el a másik oldalt. Nézd meg például, hány éve nem válaszolnak ellenzéki kérdésére soha sehol. Nem emlékszem, melyik külföldi miniszter volt, akinek tátva maradt a szája, amikor a fidesz a sajtótájékoztató végén közölte, nyugodtan kikapcsolhatja a mikrofont, nem lesznek kérdések! Ez mi?

Arról, hogy mennyi 2+2, több forrásból is tájékozódhatok és magam is ellenőrizhetem, ellentétben a fidesz által dobált számokkal.

2021. szept. 19. 10:31
 36/47 anonim ***** válasza:
93%

Én azt nem tudom, hogy most ez a tüntetés miről szólt? Mi ellen tüntettek?

Az eü-sök már be vannak oltva, további korlátozgatásokat egyelőre nem szerveznek.

2021. szept. 19. 10:35
 37/47 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező, efféle hírekről alternatív oldalakon tudsz tájékozódni. A Google nem fogja feldobni. Esetleg használhatsz másfajta keresőprogramot.
2021. szept. 19. 10:52
 38/47 anonim ***** válasza:

A Facebookról csak ennyit:

[link]

Zuckerberg meg röhögve számolgatja a dollármilliárdjait, amit a nagy szabadságharcos oldalán a konteós kreténeken keres.

Én betiltanám az egészet, a vezetőséget pedig úgy vágnám sittre, hogy a műanyag lakat is rájuk rohadjon.

2021. szept. 19. 12:35
 39/47 anonim ***** válasza:
55%

Írtak róluk

[link]

Itt jelenti be Csaba, hogy írtak róluk, és ami fontos nem hazugságot, mint írna pl. az index, azt írná "oltásellenesek és vírustagadók"

[link]

2021. szept. 19. 12:57
 40/47 A kérdező kommentje:

#39! Köszönöm az első linket. Azt én is meg tudtam nézni és valóban azzal egyezett, amit személyesen is láttam.

#36! Az eü.-sök MÁR be vannak oltva. Most épp a Kereskedelmi -és iparkamara hisztizik azért, hogy a kereskedők, vendéglátósok stb.is kötelezően be legyenek. Így lehet kötelezővé tenni azt szép sorban mindenkinek, ami valójában "nem kötelező".

Nem azzal van baj, hogy az oltás mindenki számára hozzáférhető, hanem azzal, ha a zsarolás és a jogfosztás eszközévé válik. Amikor bármilyen szolgáltatást oltottsághoz kötnek, akkor azt a szolgáltatást egészséges, senkit nem veszélyeztető emberektől is elveszik "veszélyeztetésre" hivatkozva. Nem, egy egészséges oltatlan személy SENKIT nem veszélyeztet, egy fertőző oltott viszont igen.

Jelenleg, ha 12 év fölöttiek osztályában igazolt covid fertőzött van, akkor, az oltott, de pontenciális fertőzött nem kerül karanténba, mehet fertőzni. Egészséges oltatlan viszont igen. Digitális oktatás nem rendelhető el. Akkor az oltatlan egészséges otthon ülő gyereknek nem sérül a tanuláshoz való joga?

2021. szept. 19. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!