Egyetemisták!Más is úgy van vele, hogy ha az egyetemeken a Fidesz újra bevezeti az online oktatást,rájuk szavaz 22-ben?
Figyelt kérdés
Remélem, bevezetik!2021. szept. 8. 11:16
1/41 anonim válasza:
Engem azzal venne meg, ha eltörölné a szjat.
3/41 anonim válasza:
Jövőre 25 alatt már nem kell.
4/41 anonim válasza:
Nem, én nem akarok online oktatást és utálom hogy sokan ennyire arra vágynak. Én be akarok járni órákra
5/41 anonim válasza:
Az egyetemek kancellárjai maguk döntenek, hogy jelenléti vagy digitális oktatást folytatnak-e.
6/41 anonim válasza:
3#
Az semmit sem ér.
Több vagyok, mint 25.
Levelezőn járok MSC-re.Mellette van rendes munkahelyem.
8/41 anonim válasza:
Elég nonszensz kérdés, de közben értelmetlen is, mert a legtöbb baloldali párt több szigorításért hisztizett folyamatosan. Ők valószínűleg hamarabb bevezetnék újra, mint a Fidesz.
9/41 anonim válasza:
Nem. Utáltam az online oktatást. A jelenléti a normális, arra szerződtünk, akinek nem tetszik, nem kötelező. Felőlem pl a levelező képzés átállhat onlinera, szóval felőlem létezhet az online oktatás intézménye, csak maradjon meg a lehetősége a jelenléti verziónak is.
10/41 anonim válasza:
A digitális oktatásé a jövő.
A jelenléti illegitim módon van a 21. században.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!