Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetemisták!Más is úgy van...

Egyetemisták!Más is úgy van vele, hogy ha az egyetemeken a Fidesz újra bevezeti az online oktatást,rájuk szavaz 22-ben?

Figyelt kérdés
Remélem, bevezetik!

2021. szept. 8. 11:16
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
13%
Ha eltörőlnék az egyetemeket. Akar a hülye vizsgázni
2021. szept. 8. 12:13
 12/41 anonim ***** válasza:
84%

#11, amikor jelentkeztél az egyetemre, tisztában kellett, hogy legyél vele, hogy itt bizony vizsgázni kell...

Illetve nem kell, mert akár ott is hagyhatod, ezerféle hiány szakma van, ahol jobbak az elhelyezkedési lehetőségek, mint egyik-másik diplomával. A kereseti különbségekről nem is beszélve.

Az viszont nem lenne korrekt, ha csak úgy vizsga nélkül, akit felvettek, kap egy diplomát, mert hülye lenne, aki így tanulna.

A nyelvvizsga elengedése más volt, nekem van kettő (egy alap, és egy közép két különböző nyelvből), de egyszer sem volt egyikre sem szükség a munkám során, mert nem olyan területen dolgozom.

2021. szept. 8. 12:17
 13/41 anonim ***** válasza:
66%
Úgy látom, páran félreértették a válaszom. Szóval: remélem, nem vezetik be újra az online oktatást. Annak semmi értelmét nem látom, semmilyen szempontból. Csak a lógásra jó.
2021. szept. 8. 12:54
 14/41 anonim ***** válasza:
25%

13#

Kevesebb stresszel jár az online.

Nincs az,hogy szívózik a szadista oktató a jelenléti ívekkel,meg, hogy mi hangzott el, mi nem.

Az ilyen oktatók éppen azért utálják, mert videóra megy és nem mondhatja vizsgán,hogy "hát ezt tanultuk,tudni kellene".Online esetében nincs ilyen, mert visszakövethető.

2021. szept. 8. 12:58
 15/41 A kérdező kommentje:
Ha idén is lesz, az én voksom megnyerték.
2021. szept. 8. 22:13
 16/41 anonim ***** válasza:
90%

Azért az elég durva, hogy te "kényelmi szempont" alapján hajlandó vagy eladni a szavazatodat.

Azért jó lenne, ha te, mint jövendőbeli értelmiségi, átgondolnád kicsit alaposabban a dolgot, mert ennyi erővel egy zsák krumpliért is mehetsz szavazni.

2021. szept. 8. 22:37
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész levelezőre?
2021. szept. 8. 23:06
 18/41 anonim ***** válasza:
93%

22:37: "értelmiségi"?

Ha te tudnád, milyen arcokat engednek odajárni...

2021. szept. 9. 08:59
 19/41 anonim ***** válasza:
85%

Ma tartottam az első órát.

Úgy tűnik, mindenki örült, hogy jelen voltunk.

A tudás átadás természetes módja a személyes beszélgetés.

2021. szept. 14. 04:00
 20/41 anonim válasza:
57%

Megszólalok az online oktatást preferáló személyek védelmében.

Személy szerint azért szeretem jobban, mert nem kell 2 órát utazgatnom minden nap be egyetemre. Online oktatás alatt legkésőbb 7ig befejeztem mindent, és igen, tanultam, mert szeretem a szakomat és érdekel is. Szerintem sokunk közülünk tisztességen teljesített. Ezek mellett utálom a tömeget, Budapest márpedig maga a tömeg. Szorongok sok ember között.

2021. szept. 20. 01:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!