Egyetemisták!Más is úgy van vele, hogy ha az egyetemeken a Fidesz újra bevezeti az online oktatást,rájuk szavaz 22-ben?
Figyelt kérdés
Remélem, bevezetik!2021. szept. 8. 11:16
31/41 anonim válasza:
#30, fordítva: az a szégyen, hogy nyelvtudás nélkül valaki diplomát kaphat.
Érettségit se volna szabad!
De az online oktatásról nem a fidesz dönt, hanem az egyetemi Szenátus.
32/41 anonim válasza:
Mondjuk én alapból úgy érettségiztem, hogy 2 nyelvből felsőfokú nyelvvizsgám volt. Egyetemen kezdtem a harmadik nyelvet. Aki egyetem alatti 3-5 évben, előtte pedig az iskolában töltött 12 éve alatt nem képes egy középfokú nyekvvizsga szintet megütni, az annyit is ér.
33/41 anonim válasza:
Engem a Fidesz a jelenlegi és a
tervezett intézkedési közül semmivel nem tud megvenni. Inkább húzzon a francba, elég volt belőlük. Az szja mentességre és az adóvisszatérítésre semmi szükség nem lenne, ha minimálbérből is meg lehetne élni.
34/41 anonim válasza:
32-es voltam: aki leértékelt pusztán irigy rám, mert ő maga nem beszél semmilyen nyelvet vagy megindokolná mi a baja?
35/41 anonim válasza:
Kötelez téged valaki arra, hogy egyetemre járj, vagy mi?
36/41 anonim válasza:
Szomorú hogy ilyenek miatt mennél el szavazni rájuk
37/41 anonim válasza:
Igen, már hétfőtől kéne bevezetni.
39/41 anonim válasza:
38
Mit ront rajta?
Javít inkább, mert, online könnyebb vizsgázni.
40/41 anonim válasza:
Pont emiatt rontja a diplomám értékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!