Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek miért feledkeztek...

Az emberek miért feledkeztek meg arról hogy miket csinált Gyurcsány és miért kriminalizálják a mostani kormányt?

Figyelt kérdés

Lehet hogy a mostani kormány keménykezű és bizonyos kérdésekben nem túl píszí (pl LMBTQ vagy idegen emberek), de akkor sincs akkora nagy gond mint Gyurcsány idején. Szerintem egyáltalán nem baj az ha megmaradunk a normalitás talaján és nem leszünk olyan őrültek mint bizonyos nyugati országok, mert annak is megvan a hátulütője!

Mi az oka annak hogy az emberek többsége már teljesen közömbös azok iránt a dolgok iránt amik 15 évvel ezelőtt történtek, és teljesen le akarják váltani Orbánt és akár azt sem bánnák ha Gyurcsány vagy Gyurcsányközeli emberek lennének újra hatalmon csak menjen a mostani kormány?

Én ezt veszem észre, persze vannak olyan emberek is akik szerint jó így, mint én is meg még sokan mások de a többség, főleg az olyan fiatalok akik még nem szavazhatnak de majd pár év múlva szavazóképesek lesznek , abszolút gúnyolják a kormányt és le akarják váltani. Meg nagyon sok felnőtt, néhány idős is.

Normális érvelést, magyarázatot akarok hogy mi ennek az oka, miért van? (Normális stílusú kommenteket kérek csak. Én senkit nem minősítek amíg engem sem ér ilyesmi..)

25/n

2021. szept. 17. 11:08
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
38%

"...akkor sincs akkora nagy gond mint Gyurcsány idején."

Végül is nincs, mindössze annyi, hogy Orbánék katasztrofális járványkezelése 30 ezer magyar halálát okozta, ami a lakosság arányában az egyik legmagasabb szám a világon. Komolyan, alig volt épeszű rendelkezésük a járvánnyal szemben. Amikor teljesen indokolatlan volt, akkor lezárták a határokat, de amikor nyakig voltunk a 3. hullámban, akkor kinyitották a teraszokat, és maszk nélkül tömörültek az emberek. A tömegrendezvényekről, sporteseményekről nem beszélve. Az unióban egyedüliként nálunk kezdtek el oltani engedélyezetlen, kétes minőségű keleti vakcinákkal, némelyikről ki is derült utóbb, hogy a 60 éven felettiek jelentős részénél hatástalan maradt. És hiába, hogy a magyarok is tömegével tolongtak a Pfizerért, a magyar kormánynak köszönhetően jövőre jó eséllyel nem kapunk Pfizert, mert Orbánék kiszálltak a közös uniós vakcinabeszerzésből.

2021. szept. 17. 23:15
 42/46 anonim ***** válasza:
43%

Két felejthetetlen Orbán-nyilatkozat a járvány kapcsán:

"Aki elkapja a betegséget, meg fogjuk gyógyítani."

2020. szeptember 17.

Megjegyzem, aznap is, amikor ezt mondta, meghalt 4-5 magyar Covid-beteg.

A másik:

"Áprilisban nagy valószínűséggel győzelmet hirdethetünk a járvány felett."

2020. október 30.

Én tudom, hogy senki se jós, de ez már akkor is finoman szólva abszurd kijelentés volt.

2021. szept. 17. 23:37
 43/46 anonim ***** válasza:
37%
"Terv szerint" szept. 22.-én kitör a negyedik hullám! (ez már régen eldöntött tény...)
2021. szept. 18. 08:51
 44/46 anonim ***** válasza:
73%

És miket csinált Gyurcsány? (Töredék pénzből, mint amennyi a mostani kormánynak van).

Hagyta, hogy megfúrják az MSZP-n belül. Már az ominózus köztársasági elnök-választáson tűrte, hogy bohózatba illő huzakodás történjen. Aztán végül sem nem MSZP-s, sem nem SZDSZ-es elnök lett, hanem Sólyom László Fidesz jelölt.

Hagyta, hogy kiszivárogtassák az őszödi beszédet. Soha nem igyekezett megmagyarázni, hogy mi ennek a beszédnek a lényege.

Megjegyzem: az árulói most zsíros állásban vannak a kormánynál, mint tanácsadók. De hogy mit csinálnak, azt nem lehet tudni.

Nem fejezte ki rosszallását, amikor Mesterházy Attila miniszterelnökségért küzdött, szerintem tudatosan a Fidesz malmára hajtotta a vizet.

Felemlegetik neki a 2006-os úgynevezett szemkilövetést. A Fidesz mindig talál egy hatásos kifejezést, amit aztán sokan szajkóznak. Biztos, hogy nem lövette ki senkinek a szemét. Ha valaki harcba indul, számolnia kell azzal, hogy megsérül. Viszont szerintem már az elején hatékonyan fel kellett volna lépnie a randalírozók ellen.

Kiborult a sok támadás miatt, nem is lehet csodálni, ezért mondott le. Határozottabbnak kellett volna lennie. De nem üldözte a hajléktalanokat, nem üldözte a szegényeket, nem szórta a pénzt felesleges beruházásokra stb. stb.

2021. nov. 7. 14:14
 45/46 anonim ***** válasza:
73%

A kormányt nem kriminalizálják, hanem bírálják. Normális országban ezt kell tenni.

Ja, és Gyurcsány nem hallgattatta le az őt bírálókat. Például.

2021. nov. 7. 14:17
 46/46 anonim ***** válasza:
59%

Ezek a gyurcsányozó nyekergések azt bizonyítják, hogy a fidesz nagyon is jól tudja, hogy amit eddig művelt az inkább szégyen, mint dicsőség!

Gyurcsányra visszamutogatni az érvtelenség legfőbb bizonyítéka!

Gyurcsány egy tetű volt, utáálom is mint az ürüléket, de ez az Orbán-banda sokkal kártékonyabb!

2021. nov. 7. 14:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!