Az emberek miért feledkeztek meg arról hogy miket csinált Gyurcsány és miért kriminalizálják a mostani kormányt?
Lehet hogy a mostani kormány keménykezű és bizonyos kérdésekben nem túl píszí (pl LMBTQ vagy idegen emberek), de akkor sincs akkora nagy gond mint Gyurcsány idején. Szerintem egyáltalán nem baj az ha megmaradunk a normalitás talaján és nem leszünk olyan őrültek mint bizonyos nyugati országok, mert annak is megvan a hátulütője!
Mi az oka annak hogy az emberek többsége már teljesen közömbös azok iránt a dolgok iránt amik 15 évvel ezelőtt történtek, és teljesen le akarják váltani Orbánt és akár azt sem bánnák ha Gyurcsány vagy Gyurcsányközeli emberek lennének újra hatalmon csak menjen a mostani kormány?
Én ezt veszem észre, persze vannak olyan emberek is akik szerint jó így, mint én is meg még sokan mások de a többség, főleg az olyan fiatalok akik még nem szavazhatnak de majd pár év múlva szavazóképesek lesznek , abszolút gúnyolják a kormányt és le akarják váltani. Meg nagyon sok felnőtt, néhány idős is.
Normális érvelést, magyarázatot akarok hogy mi ennek az oka, miért van? (Normális stílusú kommenteket kérek csak. Én senkit nem minősítek amíg engem sem ér ilyesmi..)
25/n
Kèrdező, ezen én is elgondolkoztam már.
2006ban, egy ország mondta, hogy soha többé Gyurcsány, és bàrki aki azt mondta volna, hogy 15 év múlva az lesz a tét, hogy újra hatalomra kerül, hülyének nèzzük.
Az ellenzèk, 11 éve a kispadon ül.
Annyira fusztráltak, hogy tökmindegy mennyire utáljàk egymàst, a hatalom remènyében inkàbb összefognak, remèlve azt, hogy így sikert érnek el.
Az embereket tényleg nem lehet érteni. Konkrétan Gyurcsánynéra szavaznak, érthetetlen.
"Mert az ellenzék azt sulykolja a szavazókba hogy a mostani kormány semmivel sem különb, sokan meg el is hiszik."
Borkai, Kaleta, Szájer
Latin-Amerikai mértékű korrupció, elmutyizott százmilliárdok. Tényleg nagyon különbek.
Pontosan milyen diliház van Svájcban?
Egyébként meg 25 éves vagy, konkrétan milyen emlékeid, élményeid is vannak a Gyurcsány kormányzásról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!