Az emberek miért feledkeztek meg arról hogy miket csinált Gyurcsány és miért kriminalizálják a mostani kormányt?
Lehet hogy a mostani kormány keménykezű és bizonyos kérdésekben nem túl píszí (pl LMBTQ vagy idegen emberek), de akkor sincs akkora nagy gond mint Gyurcsány idején. Szerintem egyáltalán nem baj az ha megmaradunk a normalitás talaján és nem leszünk olyan őrültek mint bizonyos nyugati országok, mert annak is megvan a hátulütője!
Mi az oka annak hogy az emberek többsége már teljesen közömbös azok iránt a dolgok iránt amik 15 évvel ezelőtt történtek, és teljesen le akarják váltani Orbánt és akár azt sem bánnák ha Gyurcsány vagy Gyurcsányközeli emberek lennének újra hatalmon csak menjen a mostani kormány?
Én ezt veszem észre, persze vannak olyan emberek is akik szerint jó így, mint én is meg még sokan mások de a többség, főleg az olyan fiatalok akik még nem szavazhatnak de majd pár év múlva szavazóképesek lesznek , abszolút gúnyolják a kormányt és le akarják váltani. Meg nagyon sok felnőtt, néhány idős is.
Normális érvelést, magyarázatot akarok hogy mi ennek az oka, miért van? (Normális stílusú kommenteket kérek csak. Én senkit nem minősítek amíg engem sem ér ilyesmi..)
25/n
Ahogy az antalli baromságok annak-idején, úgy most az orbáni ostobaságok szerettetik meg ismét a leváltott rendszereket, mert képesek voltak bebizonyítani: tudnak ők még sz@rabb helyzetet teremteni, mint azok, akiket már elzavart a NÉP!
Tisztességes ember nem szavaz olyanra, aki bizonyítottan képtelen a nemzet egységét megteremteni! Ezért alapból kiesett Gyurcsány és Orbán!
Ideje lenne egy hiteles, nemzeti egységet és jólétet megteremtő kifejezetten normális miniszterelnökre cserélni az eddigi kóklereket!
“ De rosszul emlékeznek vissza, mert csak egyetlen ember szemét lőtték ki. Annak is csak az egyiket. A másikkal jól látott tovább”
Mi aaaaaa????? Te látod magad? Lehet hogy a mostani kormány utálja a melegeket de ilyen nyílt erőszakot sosem csinált , egyébként meg igaz mert kb mindenkit összevertek, azokat is akik csak arra jártak pl munkából vagy boltba és semmi közük nem volt a tüntetéshez. Fotók készültek amin emberek vannak véres arccal és igen, köztük sok nő is.. Elég erőszakos egy kormány volt.
“ Pontosan milyen diliház van Svájcban?”
Teljesen elfogadják a transzokat meg a melegeket, és nem számít cikinek ha valaki az , meg dragqueenek járnak a gyerekekhez szórakoztatni, hányinger.. 50-el mennek és nagyon szigorúan veszik az autózást. Soha nem élnék ott.
Tizenéves voltam akkoriban, és sokmindent megértettem már.
"de akkor sincs akkora nagy gond mint Gyurcsány idején."
Sem Gyurcsány, sem Orbán nem jó. Mindkettejüknek volt lehetősége bizonyítani, nem éltek vele, most már ideje lenne változtatni. Én szeretném megadni másnak is a lehetőséget hogy ő is bizonyíthasson, hátha végre valaki jobban csinálná.
Nem akarom Gyurcsányt vissza, de nem is indul a választásokon, sőt a kormányban sem akar semmilyen pozíciót vállalni, szóval szerencsére ez a forgatókönyv nem fenyeget bennünket. Az összes indulóra meg gondolkozás nélkül rávágni hogy Gyurcsány embere, egyszerűen baromság, semmi alapja nics. Ennyi erővel Józsi bácsi a tanyáról is lehet gyurcsány embere ha éppen őt indítanák a választáson :D
Atyaúristen, szigorúan veszik az autózást, bitóra az összeset. Pontosan milyen drag queenek járnak szórakoztatni a gyerekeket Svájcban, ugyanis elég sok svájci ismerősöm van ovis, sulis gyerekkel és ilyen egyiknél se fordult elő.
És ha most 25 éves vagy akkor 2006-ban pontosan 10 éves voltál, nem véletlenül van csak annyi információd, hogy készültek fotók, amiket láttál.
Az meg, hogy melyik kormány az erőszakos megint azért vita tárgya. Tessék egy cikk az érdekes halálesetekről, amikr jól jöttek a jelenlegi kormánynak:
Na meg a mostani kormány vitta le a büntethetőség korhatárát 12 évre. Ugyanígy az ő politikájuk a gyűlöletkeltés, aminek nyilván egyenes következménye az erőszak, nem véletlenül vannak olyan hírek, hogy melegeket, vagy migránsnak kinéző itt élőket vernek meg néha az utcán. Ez az erőszakos MSZP kormány alatt nem volt jellemző.
Khm ... izé ... hogy' is mondjam ... inkább nézzed meg:
"Dobrev is indul és neki azért elég sok köze van Gyurcsányhoz"
Akkor itt a lehetőség, el lehet menni az előválasztásra és lehet olyanra szavazni, aki nem Gyurcsány felesége. A keresztény Márki-Zaynak például nem hiszem hogy sok köze van Gyurcsányhoz, de még Jakab vagy Karácsony is elég független tőle. Tegyetek érte, hogy olyan ellenzéki jelölt legyen, aki a legkevésbé függ Gyurcsánytól.
#19 Ez az előválasztás arról szól, hogy van egy nagy kupac sz@r ami attól lett nagy kupac hogy a kisebb sz@rkupacokat (mszp-dk) egybe hordták olyasmikkel amik még nem voltak olyan sz@rok, de így együtt már bizony csak egy rakás sz@r akárhonnan is nézegeted.
Most meg filozofálgatsz azon, hogy mennyire más is lesz majd az íze, hanem egy sz@rdarabot teszel a tetejére dísznek, hanem egy szelet sajtot vagy egy adag szóját.
Segítek kicsit: nem lesz más az íze! Mindegy ki lesz előre téve a közös listán, attól az még közös lista, és közös kormányzás lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!