A Gyurcsány Ferenc vezette ellenzék miniszterelnök jelöltjtje valóban Dobrev lesz? Karácsony tutyimutyi, Jakab idegbeteg, a többi meg kuka.
Karácsony tutyimutyi?
Hmm, érdekes. Ezt akarják róla elhitetni. De a tény viszont az, hogy a leghatározottabb és leginkább konstruktív lépéseket mégis ő hozta meg eddig, és ő is fogja. Tarlós, az nem csak tutyimutyi volt, de egy alkoholista báb is, semmi önálló gondolata sem lehetett.
"a leghatározottabb és leginkább konstruktív lépéseket mégis ő hozta meg"
Pl?
ugyan mit csinált ez a nagy karácsonyod az alkesz Gyurcsány lihegésével a nyakában?
azokat a projekteket hirdeti millárdokból óriásplakátokon, amiket még tarlós kezdett el 2019ben
és most 2021van, és semmi nincs kész
Tarlós ilyenkorra már megépítette a 4-es metró
Demszky 533 milliárdra jósolta még 2009ben
Tarlós megépítette 450 milliárdból
a Demszky és a karácsony egyébként darabra ugyanazokat a bukott embereket alkalmazza
kivéve azokat, akik ugye börtönben voltak vagy vannak
Az Összefogast Gyurcsany kezdeményezte. De jól értem, hogy annyi a konstruktív lépés, hogy győzelemre segítette magát? A kormányzás a győzelem után kezdődik, kormanyzast illetően mi konstruktív lépései voltak?
#9 én egy szóval nem említettem hogy konstruktív lépés volt, nem tudom miért emelitek ki :D Az, hogy egy másik válaszoló előtte leírta hogy voltak konstruktív lépései még nem jelenti azt, hogy az én példámban is egy olyan szerepelt. Nem vagyok budapesti, nem ismerem minden egyes döntését, nem tudok példákat mondani a kérdéseitekre.
Viszont azt politikus társaitól is visszahallani hogy a háttérben határozott, kiáll az elveiért, azt hiszem valamelyik partizán interjúban is beszélt erről korábban. Azt sem tudom a "tutyimutyi" nálatok mit is jelent pontosan, de ha annyira szerencsétlen lenne még a választást sem tudta volna megnyerni, most mégis főpolgármester, a fidesz pedig ezerrel kampányol ellene mert a legesélyesebb miniszterelnökjelöltnek tartja. Ne higgyük már hogy kellő önállóság, határozottság, rafináltság nélkül így el lehet jutni idáig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!