Az emberek miért feledkeztek meg arról hogy miket csinált Gyurcsány és miért kriminalizálják a mostani kormányt?
Lehet hogy a mostani kormány keménykezű és bizonyos kérdésekben nem túl píszí (pl LMBTQ vagy idegen emberek), de akkor sincs akkora nagy gond mint Gyurcsány idején. Szerintem egyáltalán nem baj az ha megmaradunk a normalitás talaján és nem leszünk olyan őrültek mint bizonyos nyugati országok, mert annak is megvan a hátulütője!
Mi az oka annak hogy az emberek többsége már teljesen közömbös azok iránt a dolgok iránt amik 15 évvel ezelőtt történtek, és teljesen le akarják váltani Orbánt és akár azt sem bánnák ha Gyurcsány vagy Gyurcsányközeli emberek lennének újra hatalmon csak menjen a mostani kormány?
Én ezt veszem észre, persze vannak olyan emberek is akik szerint jó így, mint én is meg még sokan mások de a többség, főleg az olyan fiatalok akik még nem szavazhatnak de majd pár év múlva szavazóképesek lesznek , abszolút gúnyolják a kormányt és le akarják váltani. Meg nagyon sok felnőtt, néhány idős is.
Normális érvelést, magyarázatot akarok hogy mi ennek az oka, miért van? (Normális stílusú kommenteket kérek csak. Én senkit nem minősítek amíg engem sem ér ilyesmi..)
25/n
32: basszus, véletlenül behasznosoztam a válaszodat. Pedig dislikeot akartam adni, de tessék, akkor megkapod így: 👎🏻
Mintha a baloldalnak lennének elvei a hazugságon kívül….. ugyanaz
Aki látja a valóságot a mai Magyarországon és nem a 15 évvel ezelőtti dolgokat firtatja, az tudja, ennek a kormánynak jövőre mennie kell!
Fölösleges vitázni, aki fideszes az, az is marad. Nekik mindegy mit csinál orbán. 2 napja az államadósságot a 2011-es szintre emelte. A szimpatizánsoknak ez is rendben van. Gyurcsány idején nem volt rendben, eddig ezt hangoztatták.
Ha Gyurcsány bűnös, akkor Orbán is az: 11 év 2/3-os uralommal nem volt képes vele szemben fellépni, jogszerűen elítélni őt!
Ezért Orbán ugyanolyan bűnös, mint Gyurcsány!
Ha viszont Gyurcsány nem bűnös, akkor mit nyüszítenek itt ezek a belelkesített droidok?!
Vagy még úgy is be vannak sz@rva Gyurcsánytól, hogy semmilyen pozíciót nem tölt be a választásokkal kapcsolatban?
Lehet, hogy az Orbán rezsim pártkatonái ugyanolyan elmebeteggé lettek, mint a főnökük?!
Én felnőtt ember voltam 2006-ban, nem tízéves, és sok mindenre emlékszem, amit tényleg nem lehet elfelejteni. Például hogy botokkal, kövekkel támadtak a rendőrökre a "békésnek" nevezett tüntetők, emlékszem, hogy kirakatot törtek, autókat rongáltak, valakik közülük elkötött egy tankot, és a keménymag megostromolta, majd betört a tévészékházba, és autókat gyújtogatott a környéken. Hidd el, nem volt olyan jó móka belvárosiként kimenni az utcára.
A rendőrség pedig mit tett? Ugyanazokkal a törvényes eszközökkel lépett fel, mint a világ összes többi demokratikus országában: vízágyúval, tűzoltófecskendővel, könnygázzal, gumilövedékkel oszlatta a csürhét. Igen, gumilövedékkel, pedig még egy fideszes képviselő, Nyitray András is azt nyilatkozta, hogy ebben a helyzetben megengedhető lett volna az éles lőszer használata is.
Mert a tüntető dobálózhat életveszélyes sérülést okozó eszközökkel, például kockakövekkel, de a rendőr nem védheti meg magát, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!