Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is szigorítani...

Szerintetek is szigorítani kéne a fűfogyasztáshoz kapcsolódó törvényeket?

Figyelt kérdés
Szerintem sokkal komolyabban fel kéne lépni ez ellen az agybutító szórakozás ellen, és sokkal kevésbé kéne elnézőnek lenni.

2021. szept. 16. 00:10
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
62%

Senki se mondta hogy nem a thc miatt szívják.

Ha kivonnák az alkoholt a sörből senki se venné meg.

Senki se védi a füvet, de nehogy már valami alkesz lázadjon, hogy be kell tiltani.

Egyénfüggő hogy kinek melyik jön be.

Szerintem a fű több okból is sokkal gyengébb, egyszerűen 1 kilót is elszívhatsz, nem leszel olyan állapotban mint egy átlag ember egy kis pálinka után. És tudományos tény hogy nem okoz fizikai függőséget.

A részeg nem tudja mit csinál, a füves meg túlságosan is tudja.

Paranoia, üldözési mánia.

Egyébként utolsó te próbáltad már?

2021. szept. 17. 13:13
 32/37 anonim ***** válasza:
21%

Én mindenhol betiltanám.

Ez viszi az országot csődbe.

A sok drogost bem tartjuk ám el az állam pénzén.

Ettől lesznek agresszívak azok a nyomorultak.

2021. szept. 17. 16:20
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Trollkomment 4:20-kor? XD
2021. szept. 17. 16:34
 34/37 anonim ***** válasza:
Yep :D
2021. szept. 17. 18:12
 35/37 anonim ***** válasza:
28 Mégegyszer ugorj vissza a 11 válaszhóz.
2021. szept. 18. 00:12
 36/37 anonim válasza:
mi értelme van feltenni egy ilyen kérdést ha mindenkinek nekiesel akinek más a véleménye ? menj valami facebook csoportba sírni erről, ott biztos minden őskövület veled fog egyetérteni
2021. szept. 19. 02:48
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig az összes kommentet de ez is elég volt.

A probléma az, hogy egyesek nem értik meg, hogy a társadalom minden apró mozzanatát nem lehet szabályozásokkal és tilalmakkal irányítani. Az én magán véleményem a következő: mértékletesen fogyasztva az alkohol is és a fű is jó dolog, sőt orvosság. Mindkettőt lehet kultúrált módon fogyasztani, mindkettő alkalmas arra, hogy az ember életéhez valami hozzátegyen. Mértéktelenül fogyasztva mindkettő a személyiség torzulásához vezet, akinek az élete erről szól (akár alkesz akár masszív füves) annak az élet más területei szétesnek. Itt is sok a tévhit. A masszív füvezés is elbutulást okoz nem csak az alkohol, és a masszív piálás is előhozza a mentális betegségeket, nemcsak a fű. Ezt sokat nem tudják vagy tagadják.

Amit leírtam annak az a tanulsága, hogy az egyén felelőssége, hogy tud-e mértéket tartani, hogy hogyan él ezekkel az önmagukban se nem jó, se nem rossz anyagokkal. Amúgy meg hazánkban kifejezetten szigorúan büntetik a fűvel kapcsolatos visszaéléseket. Persze van ahol még szigorúbb, pl Kínában halálbüntetés jár érte, de képzeld még így is vannak akik ott is füveznek. És végezetül mit érsz el azzal ha teljesen visszaszorítod a füvezést? Akkor lesz helyette más. Alkohol, vagy ha az se akkor valami egyéb. Teljesen mindegy. Aki agyon akarja magát b@szni az valamivel így is úgy is megteszi.

2021. szept. 30. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!