Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is szigorítani...

Szerintetek is szigorítani kéne a fűfogyasztáshoz kapcsolódó törvényeket?

Figyelt kérdés
Szerintem sokkal komolyabban fel kéne lépni ez ellen az agybutító szórakozás ellen, és sokkal kevésbé kéne elnézőnek lenni.

2021. szept. 16. 00:10
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
35%
Igen
2021. szept. 16. 00:12
 2/37 anonim ***** válasza:
68%

Nem.

Leszögezem, nem élek semmilyen kábítószerrel, sosem éltem, és elítélem aki ilyet csinál.

DE.

Például mivel rosszabb a fű mint az alkohol? Az alkohol nem butítja az agyat? Az nem káros? Attól nem lesz hülye az ember, rövid- és hosszútávon egyaránt? Csak mert az full legális, és senki se ágál ellene. A fű se rosszabb semmivel.

Emellett vannak kicsit fontosabb dolgok is, mint hogy egy amúgy is illegálisnak nyilvánított élvezeti cikk további szigorításával foglalkozzanak honatyáink.

2021. szept. 16. 00:18
 3/37 A kérdező kommentje:

Én ezt az érvet nem értem. Az alkohol is rossz, de akkor mért jobb, ha a füvet is szinte legalizáljuk? Azzal csak még egy rossz dologgal több van.

Egyébként ez szubjektív, de számomra egy enyhén beivott figura sokkal elviselhetőbb, mint egy vihogó füves idióta. Mondjuk én az alkoholt se szeretem, de nem vagyunk fából, azt mindenki kipróbálja. A fű, az már más dolog.

2021. szept. 16. 00:23
 4/37 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom de most a hír hallatán gyorsan tekerek is egy laza spanglit.
2021. szept. 16. 00:29
 5/37 A kérdező kommentje:
Remélem, elkapnak.
2021. szept. 16. 00:33
 6/37 anonim ***** válasza:
79%

Nem azt mondtam hogy jobb ha a füvet legalizáljuk, hanem pont fordítva. Az alkoholt kéne inkább szigorítani, de az meg senkit se zavar.

"Egyébként ez szubjektív, de számomra egy enyhén beivott figura sokkal elviselhetőbb, mint egy vihogó füves idióta."

Igen, ez valóban szubjektív, mert az alkoholt se csak enyhén isszák sokan. Számomra például akkor meg már egy vihogó füves idióta elviselhetőbb, mint a mattrészeg barmok akik szét hányják az egész várost szombat esténként, hajnal kettőkor az ablak alatt ordítanak, énekelnek, üvegeket törnek, padokat rongálnak, kukát borogatnak, meg a detoxban mossák ki a gyomrukat utána, mindezt a többi állampolgár TB-jéből.

Füvest pl. még nem láttam annyira kész lenni hogy hányjon meg mentő kelljen hozzá, részeget már nem egyet.

Szóval ezzel csak arra akartam utlni, hogy teljesen felesleges még jobban szigorítani a füvet, ha van mellette olyan ami legalább annyíira káros vagy adott esetben még károsabb, és az mégis full legális marad. Támogatnám a fű teljes tiltását akkor, ha az alkoholt is betiltanák mellé, maximum a pár százalékos sörtök meg borok maradhatnának. De amíg az égetett szeszek, vodka, pálinka, whiskey, abszint meg minden hasonló 100%-ban legális, addig a fű is elfér.

2021. szept. 16. 00:36
 7/37 anonim ***** válasza:
55%
A drogokkal kapcsolatos jogszabályokon egyszerre kellene szigorítani és lazítani is. A csekély mennyiséget birtoklókat, vagy aki "elszállt" állapotban fetreng az utcán azt begyűjteni. Majd szakvélemény hogy függő-e. Ha függő akkor kötelező "bentlakásos" 3 hónapos elterelés, de ugyebár fűre nehezebb rászokni. A zombi állapotú kábósoknál meg aut. 3 hónapos elzárt kezelés - legalább kikopnának az utcákról.
2021. szept. 16. 00:38
 8/37 A kérdező kommentje:
Szerintem pont nem fér el, mert akkor legalább egy rossz dologgal kevesebb van. Egyébként jogos, amit mondasz az alkoholról, de azt is vedd figyelembe, hogy hány embernél hozhatott elő rejtett mentális problémát a fű, amit aztán szintén a többi állampolgár TB-jéből kell kezelni.
2021. szept. 16. 00:38
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
A szesztilalmat úgy 100 évvel ezelőtt kipróbálták az USA-ban, tudjuk a történelemből mennyire jött be...
2021. szept. 16. 00:49
 10/37 anonim ***** válasza:
30%
Az alkoholnak van hagyománya, a fűnek nincs. Éppen elég az alkohol, nem kell még egy drog.
2021. szept. 16. 01:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!