Szerintetek is szigorítani kéne a fűfogyasztáshoz kapcsolódó törvényeket?
Nem.
Leszögezem, nem élek semmilyen kábítószerrel, sosem éltem, és elítélem aki ilyet csinál.
DE.
Például mivel rosszabb a fű mint az alkohol? Az alkohol nem butítja az agyat? Az nem káros? Attól nem lesz hülye az ember, rövid- és hosszútávon egyaránt? Csak mert az full legális, és senki se ágál ellene. A fű se rosszabb semmivel.
Emellett vannak kicsit fontosabb dolgok is, mint hogy egy amúgy is illegálisnak nyilvánított élvezeti cikk további szigorításával foglalkozzanak honatyáink.
Én ezt az érvet nem értem. Az alkohol is rossz, de akkor mért jobb, ha a füvet is szinte legalizáljuk? Azzal csak még egy rossz dologgal több van.
Egyébként ez szubjektív, de számomra egy enyhén beivott figura sokkal elviselhetőbb, mint egy vihogó füves idióta. Mondjuk én az alkoholt se szeretem, de nem vagyunk fából, azt mindenki kipróbálja. A fű, az már más dolog.
Nem azt mondtam hogy jobb ha a füvet legalizáljuk, hanem pont fordítva. Az alkoholt kéne inkább szigorítani, de az meg senkit se zavar.
"Egyébként ez szubjektív, de számomra egy enyhén beivott figura sokkal elviselhetőbb, mint egy vihogó füves idióta."
Igen, ez valóban szubjektív, mert az alkoholt se csak enyhén isszák sokan. Számomra például akkor meg már egy vihogó füves idióta elviselhetőbb, mint a mattrészeg barmok akik szét hányják az egész várost szombat esténként, hajnal kettőkor az ablak alatt ordítanak, énekelnek, üvegeket törnek, padokat rongálnak, kukát borogatnak, meg a detoxban mossák ki a gyomrukat utána, mindezt a többi állampolgár TB-jéből.
Füvest pl. még nem láttam annyira kész lenni hogy hányjon meg mentő kelljen hozzá, részeget már nem egyet.
Szóval ezzel csak arra akartam utlni, hogy teljesen felesleges még jobban szigorítani a füvet, ha van mellette olyan ami legalább annyíira káros vagy adott esetben még károsabb, és az mégis full legális marad. Támogatnám a fű teljes tiltását akkor, ha az alkoholt is betiltanák mellé, maximum a pár százalékos sörtök meg borok maradhatnának. De amíg az égetett szeszek, vodka, pálinka, whiskey, abszint meg minden hasonló 100%-ban legális, addig a fű is elfér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!