Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar válogatott ismét...

A magyar válogatott ismét kikapott. Tisztelt Dr Orbán Viktor Úr szomorú emiatt?

Figyelt kérdés

2021. szept. 5. 19:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
11%

#9: "...meddig süllyed még a magyar foci?"

Ezt pont az EB után 3 hónappal kérdezed? Ahol a 2014-es világbajnokkal, a 2016-os Európa-bajnokkal, és a 2018-as világbajnokkal voltunk egy csoportban és voltunk egyenrangú partnerek? Egy árva gólon múlt, hogy nem ejtettük ki a németeket... Hát, itt tart a magyar foci! :)

2021. szept. 5. 20:47
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
#11: igen, aztán szépen kiestünk, tehát a felmutatott eredmény továbbra is nulla. Azért el ne ájuljak, hogy évi több milliárdért cserébe, négy évente játszunk 2-3 döntetlent valami nagycsapat ellen. Siralmas!
2021. szept. 5. 20:58
 13/21 anonim ***** válasza:
13%
#11: Libsikék szeretik elfelejteni a győzelmeket, és azt, hogy nem csak Magyarországon vannak jó focisták, hanem máshol is (pl. Albániában).
2021. szept. 5. 20:58
 14/21 anonim ***** válasza:
85%
Miért, hány győzelmünk volt az EB-n, 13-as? Biztos én is “ libsike” vagyok, mert tényleg elfelejtettem őket.
2021. szept. 5. 22:43
 15/21 anonim ***** válasza:
86%
Arról nem is szólva, hogy azok a "hatalmas" ellenfelek történelmi mélyrepülésben vannak, a portugálok alapból 10 perc alatt szórtak 3-at, a másik két válogatott meg olyan rossz formában van hogy nézni rossz, a németek előtte pl. macedóniától kaptak ki otthon, vagy most pár napja Liechtensteinnek, a világ egyik leggyengébb válogatottjának alig bírtak 2 gólt beszenvedni 90 perc alatt, a franciák meg Svájc ellen kiestek az EB-n, most nemrég a bosnyákokkal nem bírtak el, az ukránokkal is ikszelni tudtak csak, és ezzel együtt is látszott a magyarok elleni meccsen hogy nem is akarnak nyerni... És ezekkel 1-1 döntetlennek úgy örül a fityeszes bagázs mintha a VB-t nyertük volna meg... Szerintem az angolok elleni 40 percen belül 4 gól, meg a mai albánok elleni zakó beszédesebb, mint az EB lezsírozott meccsei.
2021. szept. 5. 23:04
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
Engem nem érdekel igazából, hogy más ember szomorú-e egy labdarúgó meccsen elszenvedett vereségért, - teljesen mindegy számomra, hogy kiről van szó! De ettől még 20 forintot nem ér a jelenlegi magyar "labdarúgás"! Bérleti díjat fizettetnék a focistákkal már azért is, hogy ezzel a teljesítménnyel menetrend szerint összegányolják a szépen gondozott gyepet, ill. műfüvet a labdarúgásra épített pályákon. Ha rajtam múlna, kint öltöznének az erdő szélén és a helyi patakban tisztálkodnának edzés után!
2021. szept. 6. 00:08
 17/21 anonim ***** válasza:
85%
Én alapból szeretem a focit, jártunk is régebben a helyi NB3-mas csapat meccseire, de én totál hobbi sportként tekintek a focira, és teljesen elítélem a fociba ölt milliárdokat. Itt kb. 20 éve nincs komoly foci, vegyétek már észre, tök nímand csapatok (most épp Albánina) vernek el minket, mialatt 20 éve egy valamire való eredményt nem tudunk felmutatni sem EB-n, sem VB-n. Nálunk már az is hatalmas eredménynek számít, ha döntetlent játszunk és nem vernek ronggyá minket, a sok fideszagyú meg kiugrik a bugyijából örömében, lett két döntetlenünk a legutóbbi EB-n. Baromi nagy siker, gratulálok!
2021. szept. 6. 00:40
 18/21 anonim ***** válasza:
33%
Ha belegondolunk ez győzelem. Legalábbis az erkölcsi győzelem a miénk. Úgy értem egy egy szép gesztus volt részünkről, adni egy gólt Albániának. Ez egy gesztus a focisták részéről, amúgy sem nagy dicsőség Albánia ellen nyerni, így hát odaadtuk az egy gólt, mert megtehetjük. Magasan klasszikus kvalifikált focisták vagyunk az élvonalban. Magyarország jobban teljesít.
2021. szept. 6. 04:34
 19/21 mindentudó99 ***** válasza:
82%
A korrupt katari vb-re jobb ki se menni
2021. szept. 6. 07:30
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
#19 Pedig a fideszes focisták pont jól mutattak volna ott, korrupt VB-hez korrupt országból származó, korrupciós pénzekkel tömött focisták igazán passzolnának. :D
2021. szept. 6. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!