Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ma kikapott a magyar válogatot...

Ma kikapott a magyar válogatott a csoportutolsó görögökkel szemben. Van egyáltalán remény arra, hogy a pótselejtezőn nyerjünk?

Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez egy eladott meccs volt.

Valaki fizetett és valaki pénzt kapott.

A görögök végig úgy hajtottak, mintha az életükről lenne szó, látszik, hogy válság van.

Másrészt Király is kb úgy állt hozzá, hogy ennyi erővel én is állhattam volna ott.

2015. okt. 11. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Jah és nem is baj, hogy nem jutunk ki, mert ez a csapat egy rakás szar, mert nem fogunk egyébként kijutni.
2015. okt. 11. 20:03
 3/5 A kérdező kommentje:

"Ez egy eladott meccs volt.

Valaki fizetett és valaki pénzt kapott."

Megértem, hogy siratod a pénzedet, amit a magyar győzelemre tettél fel, de ez a mérkőzés nem volt bunda. Amit a feröeriek ellen alkottunk csütörtökön, szintén kritikán aluli volt, ha nem fáradnak el fizikailag a játékosaik, azt is elvesztettük volna.

2015. okt. 11. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem raktam rá.

Nekem azzal van a bajom, hogy a görögök eddig azt se tudták mi az a gól, csoport utolsók.

Szarul tolták eddg is, most meg úgy belehúztak, hogy jaj.

2015. okt. 11. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
a nem profi focistákból álló Feröer szigetek ellen is majdnem kikaptunk, csak puszta véletlen, hogy született 1 amúgy friss és kipihent embertől 2gól a meccs végén... nem tudom mi a frászt vártatok, hogy majd most megtáltoodunk mert véletlen nyertünk egy meccset?
2015. okt. 11. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!