Ma kikapott a magyar válogatott a csoportutolsó görögökkel szemben. Van egyáltalán remény arra, hogy a pótselejtezőn nyerjünk?
Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 19:53
1/5 anonim válasza:
Ez egy eladott meccs volt.
Valaki fizetett és valaki pénzt kapott.
A görögök végig úgy hajtottak, mintha az életükről lenne szó, látszik, hogy válság van.
Másrészt Király is kb úgy állt hozzá, hogy ennyi erővel én is állhattam volna ott.
2/5 anonim válasza:
Jah és nem is baj, hogy nem jutunk ki, mert ez a csapat egy rakás szar, mert nem fogunk egyébként kijutni.
3/5 A kérdező kommentje:
"Ez egy eladott meccs volt.
Valaki fizetett és valaki pénzt kapott."
Megértem, hogy siratod a pénzedet, amit a magyar győzelemre tettél fel, de ez a mérkőzés nem volt bunda. Amit a feröeriek ellen alkottunk csütörtökön, szintén kritikán aluli volt, ha nem fáradnak el fizikailag a játékosaik, azt is elvesztettük volna.
2015. okt. 11. 20:10
4/5 anonim válasza:
Nem raktam rá.
Nekem azzal van a bajom, hogy a görögök eddig azt se tudták mi az a gól, csoport utolsók.
Szarul tolták eddg is, most meg úgy belehúztak, hogy jaj.
5/5 anonim válasza:
a nem profi focistákból álló Feröer szigetek ellen is majdnem kikaptunk, csak puszta véletlen, hogy született 1 amúgy friss és kipihent embertől 2gól a meccs végén... nem tudom mi a frászt vártatok, hogy majd most megtáltoodunk mert véletlen nyertünk egy meccset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!