Fideszesek! Most hogy a magyar válogatott megint kikapott hentesektől, portásoktól stb, még mindig imádjátok Orbánt, hogy 100 milliárdokat ömleszt fociba?
ertem #4es
akkor csak a mostani kormany ilyen bena!
az oszkar temat hagyjuk, azt bizony vajna papa kilobbizta kemeny penzekbol, a tiedbol es az enyembol
Jah meglepődtem aszittem azért nyert mert hollywood annyira független... attól még megvan a két oszkár
Az eurovisio is egy liberális propaganda fúú meglepő.
Ezek a játékszabályok akkor így kell játszani.
Kedves ellenzékiek,
tényleg azt hiszitek, hogy attól, hogy felépítünk néhány stadiont pár milliárdból, akkor jobbak lesznek a magyar játékosok? Mégis honnan vettétek ezt? Inkább csúsztattok, mint szokásos, keveritek a szezont a fazonnal. Még egy egyszerű ember is megmondja, hogy a játékosok nem lesznek jobbak így se, de ti még mindig ezt szajkózzátok. Komolyan itt tartotok? Igen! Az elmúlt 8 évben ezért nem erősödtetek semmit, mert irracionális dolgokkal vádoljátok a kormányt.
Ideje lenne már egy kicsit magatokba szállni, felépíteni egy NORMÁLIS kampányt, NORMÁLIS emberekkel és pártokkal, mert a magyarok nem kérnek az olyan megélhetési politikusokat tömörítő gittegyletekből, amit ti "ellenzéki politikának" neveztek! Nőjetek végre már fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!