A 444-en miért van megint ünnepnap azért, mert kikapott a magyar válogatott?
Sőt, győztünk is volna, csak a Soros lefizette a svájciakat, hogy verjenek meg minket.
De ez lényegtelen, mert a magunk, Magyar módján azért csak mi győztünk és büszkék vagyunk rá!
Szerintem is vicces amúgy.
Nyáron emlékszem, hogy vonult a sok ember a körúton ünnepelve a "hősöket" aztán Andorra meg Svájc.
Elég nevetséges, hogy egyesek képesek ennyire komolyan venni egy rohadt focimeccset :D
Én sem látok itt ünneplést, ugyanakkor tényleg vicc, hogy a meccsek előtt jönnek a nyilatkozatok, hogy "most megmutatjuk", "meglepetésre készülünk"stb., utána meg jönnek a sima vereségek nem csak a jó csapatoktól, hanem a hobbifocistáktól.
Az viszont előttem kérdés, hogy mi ünnepelni való volt a sikeresnek mondott EB-szereplésen, mikor pótselejtezőn jutottak ki a kibővített EB-re, a portugálok megengedték a csoportelsőséget, hogy ne nekik kelljen a belgákkal játszani, aztán ahogy kell, a belgák keresztülgázoltak a magyar csapaton, és végül a legtöbb kapott góllal fejezték be az EB-szereplést? He?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!