Oltatlanok/oltásellenesek, ha kapnátok érte 100 ezret, elmennétek beoltatni magatokat?
Az oltás volt a kérdés, ezért úgy tűnhet, mintha azt írnád, a gyereked az oltástól lett beteg.
Jobbulást amúgy, csak tényleg nem volt egyértelműaz írásod!
Brühühü csúnya gonosz oltás. Fejlődjünk vissza egy két éves gyerek szintjére.
Kb ennyi amit tudtok
Igen? Honnan tudod később nem okoz szövődményt a covid te èsz?
Mert vannak erre kutatási bizonyítèkok,mennyire aljas a covid.
Igen nem lettél súlyos beteg?
És ki mered állitani, akkor más is ugyan így leküzdi? Vállalsz e felelőssèget olyan emberért akit lebeszelèltèl az oltásról? Mert te aztán ku.rva nagy hero vagy,hogy nem lett bajod és hirdeted az igèt?
Elárulod nekem, honnan a faszo.mbol tudod olyan k.urva biztosan,hogy neked nem lesz bajod pár hónap múlva? Majd akkor is írj ide, meg egy év múlva.
Mert a long covid messze nem olyan ártatlan és nem válogat. Hiába vagy te aztán olyan hű de egészséges.
Vagy tudsz utazni a jövőben?
Vergodtok itt ti, rettegtek egy oltástól. Szembe szálltok az orvosokkal akik a fél életüket a tanulásnak szentelték
Erre ti, nulla ismerettel kenitek vagjatok a biomedicinális háttèr tudást igénylő összefüggèseket, statisztikai adatok értelmezését. Jobban mint az orvosok. Zseniális. Egyszerűen zseniálisak vagytok.
Te ostoba idióta:
1.: Nem rettegek, be leszek oltva, de NEM most, mert bizonyítottan tele vagyok antitesttel.
2.: Lassan fél éve estem át, kivizsgáltattam magam azóta, nem, nincs long covidom.
3.: Nem, nem beszéltem le senkit, sőt, a környezetem 90%-ban oltottak, és pár hónap múlva én is őket fogom gyarapítani.
4.: Vergődni te vergődsz, kis tudod, milyen szökevény...
5.: Nem nulla ismerettel, mert oltóorvos javasolta, és őrá hallgatok.
És most bizonyítsd a hazugságaidat, hol beszéltem le bárkit, hol rettegtem, hol elemezgettem statisztikákat stbstbstb. Vergődött volna inkább anyád, semmint...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!