Oltatlanok/oltásellenesek, ha kapnátok érte 100 ezret, elmennétek beoltatni magatokat?
15# a pfizer már nem ideiglenes statuszban van.
Az oltasokbol 5 milliard 355 millio adagot adtak be. Felfogod az mennyi? Es tenyleg elhiszed, hogy nem tunt volna fel, ha megolne, megnyomoritana? Vagy tobb milliard ember van benne az osszeeskuvesben?
"ha idaig nem fogta fel, hogy az eletevel jatszik"
Jah, mert aki elkapja az belehal mi? 7 milliárd emberből elkapták durván 200 millióan (sokak úgy estek át rajta hogy észre sem vették) amiből kb 4.5 millióan haltak meg, nagyrészt idősek. Az egész világon nem haltak meg annyian mint magyarország lakosságának fele.
Én elfogadom ha valaki beoltatja magát, azt is ha valaki nem, de ezekből a drámai dumákból hogy az életével játszik meg mindenki megdöglik aki nem oltat, már nagyon elegem van... Persze nem egy egyszerű nátha, de már rettenetesen túl van tolva ez az oltás dolog. Aki oltatta magát nyugodjon meg és ne baszogasson már másokat állandóan.
#16! Amerikában már nem csak veszélyeztetet esetén adható. Ettől függetlenül a kísérlet vége 2023. Ezen nincs mit vitatkozni. Az írtam, kísérlet, ajánlott, 1 éve ismert. Ez mind ugyanúgy igaz rá, semmi nem változott. Egyébként nem érdekel, hányan kapták meg. Én nem fogom, ez volt a kérdésre a válasz. Te meg tőlem azt csinálsz, amit akarsz, a Kérdező kérdése eleve nem is neked szólt 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!