Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tartják sokan hazafiatla...

Miért tartják sokan hazafiatlannak a romák segítésére (is) irányuló intézkedéseket, amikor jelenleg szinte biztos, hogy a romákban "élünk tovább" majd?

Figyelt kérdés

Sokan a családi pótlék emelést kifogásolják, mert azt romák is kapnák. De nézzünk már szembe a tényekkel. A magyaroknak, részben a CSOK miatt, csak az a része vállalhat gyereket, akik örököltek lakást a szülőktől, nagyszülőktől. Mert egyébként megfizethetetlen. És még azoknak a kiváltságosoknak is egy nagy része nem is akar gyereket vállalni, mert hát inkább élni akar gyereknevelés helyett. És akkor még nem beszéltem a kivándorlásról, és a magyarok gyors halálozásáról.

Egyértelmű tehát, hogy a roma honfitársaink fogják tovább vinni a Kárpát medencét, a nyelvünket, és a kultúránk egy részét. A magyarok egy része beleolvad majd Nyugati népekbe, és a maradék lassan kihal majd. Ez a prognózis statisztikák alapján.

Ha így nézzük, mégsem hazafiatlan a romák támogatása? Jobb mintha teljesen eltűnnénk a Föld felszínéről, semmit nem hagyva magunk után.

2021. aug. 31. 00:51
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Szóval csak egy ócska magyargyűlölő vagy, aki semmilyen tényt nem tud felhozni a gyűlölete alátámasztására. Elég lett volna ennyit írnod.
2021. szept. 6. 12:35
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges ezt az önállóan életképtelen népséget tovább tákolni!
2021. szept. 6. 12:49
 33/39 anonim ***** válasza:
0%

Szóval beismerted, hogy igazam van, mivel nem tudod bizonyítani, hogy az angolok magyarokat öltek volna. :)

Jó, nagyon aranyos, ahogy lejáratod magad. :D

2021. szept. 7. 09:39
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Először inkább kellene bizonyítani, hogy a magyarok öltek annyi cigányt (az arányokat figyelembe véve), mint fordítva. Mivel nem tudod bizonyítani, folyamatosan terelsz és személyeskedsz.
2021. szept. 7. 13:00
 35/39 anonim ***** válasza:
0%

Én nem állítottam, hoyg öltek, én azt állítottam, hogy irreleváns mindkét adat, erre hoztam bizonyítékot, hogy irreleváns, mivel az angolokkal szemben is rasszisták a magyarok annak ellenére, hogy a magyarokat nem ölték az angolok.

Ezt csak akkor tudod cáfolni, ha sorolod, hogy mikor öltek az angolok magyarokat.

Ha nem cáfolod, ahogy eddig se tetted, akkor nekem van igazam.

2021. szept. 7. 13:07
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy ami a cigányok rasszizmusát igazolná, az irreleváns, értelek :D
2021. szept. 7. 19:03
 37/39 anonim ***** válasza:
0%

Egyrészt, ahogy mondtam, akkor igazolja, ha más esetben is ilyen "logikus" a rasszizmus, pl. az angoloknál. De érdekes módon még mindig nem hoztál rá példát, mivel tudod, hogy hazudsz.

Másrészt, a rasszizmus alapvetően a kollektív büntetés szintjén áll, ami sosem volt racionális, szóval a rasszizmus bárki ellen is irányul mindig logikátlan, így bármit hozol fel, amivel legitimálni akarod, az irreleváns.

2021. szept. 8. 08:57
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Most jövök rá, hogy te végig (valószínűleg szándékosan) félreértelmezted, amit írtam. Nem a magyarok - sajnos nemlétező vagy nem elég erős - rasszizmusát indokoltam azzal, hogy cigányok rendszeresen ölnek magyarokat, hanem azért említettem meg, mert ebből látszik, hogy a cigányok sokkal rasszistábbak, mint a magyarok. De ezt persze te is megértetted elsőre, csak terelsz, mert a tényekkel szemben nem tudsz érvelni.
2021. szept. 8. 16:51
 39/39 anonim ***** válasza:
Nem fogják kiszorítani a magyarokat soha, mert szép számmal születnek magyar gyerekek is. Egyébként semmi értelme őket támogatni, így is túl sok pénzt kapnak a semmiért. Aki meg azt írta, hogy sokkal rasszistábbak mint a magyarok teljesen igaza van. Már az iskolába a roma gyerekek büdös paraszt magyaroknak hívják a többi gyereket. Ok nélkül belekötnek a magyarokba. Semmiért nem vállalnak felelősséget, hazudnak, lopnak, csalnak. A börtönök 80 %-a velük van tele, holott a népességnek csak a 10 %-át teszik ki. Azért ez durva. És ezek a tények. Sajnos.
2021. dec. 15. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!