Miért tartják sokan hazafiatlannak a romák segítésére (is) irányuló intézkedéseket, amikor jelenleg szinte biztos, hogy a romákban "élünk tovább" majd?
Sokan a családi pótlék emelést kifogásolják, mert azt romák is kapnák. De nézzünk már szembe a tényekkel. A magyaroknak, részben a CSOK miatt, csak az a része vállalhat gyereket, akik örököltek lakást a szülőktől, nagyszülőktől. Mert egyébként megfizethetetlen. És még azoknak a kiváltságosoknak is egy nagy része nem is akar gyereket vállalni, mert hát inkább élni akar gyereknevelés helyett. És akkor még nem beszéltem a kivándorlásról, és a magyarok gyors halálozásáról.
Egyértelmű tehát, hogy a roma honfitársaink fogják tovább vinni a Kárpát medencét, a nyelvünket, és a kultúránk egy részét. A magyarok egy része beleolvad majd Nyugati népekbe, és a maradék lassan kihal majd. Ez a prognózis statisztikák alapján.
Ha így nézzük, mégsem hazafiatlan a romák támogatása? Jobb mintha teljesen eltűnnénk a Föld felszínéről, semmit nem hagyva magunk után.
Szóval beismerted, hogy igazam van, mivel nem tudod bizonyítani, hogy az angolok magyarokat öltek volna. :)
Jó, nagyon aranyos, ahogy lejáratod magad. :D
Én nem állítottam, hoyg öltek, én azt állítottam, hogy irreleváns mindkét adat, erre hoztam bizonyítékot, hogy irreleváns, mivel az angolokkal szemben is rasszisták a magyarok annak ellenére, hogy a magyarokat nem ölték az angolok.
Ezt csak akkor tudod cáfolni, ha sorolod, hogy mikor öltek az angolok magyarokat.
Ha nem cáfolod, ahogy eddig se tetted, akkor nekem van igazam.
Egyrészt, ahogy mondtam, akkor igazolja, ha más esetben is ilyen "logikus" a rasszizmus, pl. az angoloknál. De érdekes módon még mindig nem hoztál rá példát, mivel tudod, hogy hazudsz.
Másrészt, a rasszizmus alapvetően a kollektív büntetés szintjén áll, ami sosem volt racionális, szóval a rasszizmus bárki ellen is irányul mindig logikátlan, így bármit hozol fel, amivel legitimálni akarod, az irreleváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!