Miért tartják sokan hazafiatlannak a romák segítésére (is) irányuló intézkedéseket, amikor jelenleg szinte biztos, hogy a romákban "élünk tovább" majd?
Sokan a családi pótlék emelést kifogásolják, mert azt romák is kapnák. De nézzünk már szembe a tényekkel. A magyaroknak, részben a CSOK miatt, csak az a része vállalhat gyereket, akik örököltek lakást a szülőktől, nagyszülőktől. Mert egyébként megfizethetetlen. És még azoknak a kiváltságosoknak is egy nagy része nem is akar gyereket vállalni, mert hát inkább élni akar gyereknevelés helyett. És akkor még nem beszéltem a kivándorlásról, és a magyarok gyors halálozásáról.
Egyértelmű tehát, hogy a roma honfitársaink fogják tovább vinni a Kárpát medencét, a nyelvünket, és a kultúránk egy részét. A magyarok egy része beleolvad majd Nyugati népekbe, és a maradék lassan kihal majd. Ez a prognózis statisztikák alapján.
Ha így nézzük, mégsem hazafiatlan a romák támogatása? Jobb mintha teljesen eltűnnénk a Föld felszínéről, semmit nem hagyva magunk után.
#10 Gyermekotthonban dolgozó ismerősömtől tudom, hogy ott is a cigányokkal van a legtöbb baj, beleértve azokat is, akik kisbaba koruktól kezdve ott nevelkedtek. Ezt mivel magyarázod, ha nem a génekkel?
Büfé-ruhatár szakot még az értelmesebb cigányok is el tudnak végezni, de pl. cigány mérnökről vagy orvosról nem tudok, hogy létezne.
Tehát azokkal van a legtöbb baj, akik a fel nem zárkóztatott rétegből kerülnek ki? Érdekes.
Sosem gondoltam volna.
"Ezt mivel magyarázod, ha nem a génekkel?"
Nem azért, de a logikád alapján a magyar az egyik legretardáltabb nép is.
Abból vonsz le általános következtetést, hogy te a szűk környezetedből mit hallasz.
Ha én a magyarok belőled vezetem le, akkor jó, hogy még levegőt nem felejtettek el venni a magyarok.
"Tehát azokkal van a legtöbb baj, akik a fel nem zárkóztatott rétegből kerülnek ki? Érdekes."
Szándékosan értelmezed félre, amit írtam? A fel nem zárkóztatott rétegből származó magyar gyerekekkel sincs annyi gond, mint a cigányokkal.
Szándékosan értelmezed félre, amit írtam? Nincs olyan különbség a "fel nem zárkóztatott" mondott - bár nem azok - magyarok és az átlag magyarok között, mint a ténylegesen fel nem zárkóztatott cigányság és magyarok közt.
Ez mondjuk pont nem igaz, a magyarok alapvetően több segítséget kaptak, pontosabban az igaz, hogy őket annyira nem taposták meg, így ők "jobban felzárkózhattak".
A rasszizmusban.
Annak csak ők voltak kitéve, míg a magyarok nem. És pont ezért mondtam, hogy először a többségnek kell akarnia az integrációt, mert egyébként nem akarnának ők sem integrálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!