Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tartják sokan hazafiatla...

Miért tartják sokan hazafiatlannak a romák segítésére (is) irányuló intézkedéseket, amikor jelenleg szinte biztos, hogy a romákban "élünk tovább" majd?

Figyelt kérdés

Sokan a családi pótlék emelést kifogásolják, mert azt romák is kapnák. De nézzünk már szembe a tényekkel. A magyaroknak, részben a CSOK miatt, csak az a része vállalhat gyereket, akik örököltek lakást a szülőktől, nagyszülőktől. Mert egyébként megfizethetetlen. És még azoknak a kiváltságosoknak is egy nagy része nem is akar gyereket vállalni, mert hát inkább élni akar gyereknevelés helyett. És akkor még nem beszéltem a kivándorlásról, és a magyarok gyors halálozásáról.

Egyértelmű tehát, hogy a roma honfitársaink fogják tovább vinni a Kárpát medencét, a nyelvünket, és a kultúránk egy részét. A magyarok egy része beleolvad majd Nyugati népekbe, és a maradék lassan kihal majd. Ez a prognózis statisztikák alapján.

Ha így nézzük, mégsem hazafiatlan a romák támogatása? Jobb mintha teljesen eltűnnénk a Föld felszínéről, semmit nem hagyva magunk után.

2021. aug. 31. 00:51
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

#10 Gyermekotthonban dolgozó ismerősömtől tudom, hogy ott is a cigányokkal van a legtöbb baj, beleértve azokat is, akik kisbaba koruktól kezdve ott nevelkedtek. Ezt mivel magyarázod, ha nem a génekkel?

Büfé-ruhatár szakot még az értelmesebb cigányok is el tudnak végezni, de pl. cigány mérnökről vagy orvosról nem tudok, hogy létezne.

2021. aug. 31. 12:28
 12/39 anonim ***** válasza:
54%
Én azt nem értem a romák miért nem mennek ki németországba, svédországba stb, ahol 1300 eurot kapnának havonta segélyként, majdnem félmillió forint fejenként...
2021. aug. 31. 12:34
 13/39 anonim ***** válasza:
0%

Tehát azokkal van a legtöbb baj, akik a fel nem zárkóztatott rétegből kerülnek ki? Érdekes.

Sosem gondoltam volna.

"Ezt mivel magyarázod, ha nem a génekkel?"

Nem azért, de a logikád alapján a magyar az egyik legretardáltabb nép is.

Abból vonsz le általános következtetést, hogy te a szűk környezetedből mit hallasz.

Ha én a magyarok belőled vezetem le, akkor jó, hogy még levegőt nem felejtettek el venni a magyarok.

2021. aug. 31. 13:22
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát azokkal van a legtöbb baj, akik a fel nem zárkóztatott rétegből kerülnek ki? Érdekes."

Szándékosan értelmezed félre, amit írtam? A fel nem zárkóztatott rétegből származó magyar gyerekekkel sincs annyi gond, mint a cigányokkal.

2021. aug. 31. 17:09
 15/39 anonim ***** válasza:
0%

Szándékosan értelmezed félre, amit írtam? Nincs olyan különbség a "fel nem zárkóztatott" mondott - bár nem azok - magyarok és az átlag magyarok között, mint a ténylegesen fel nem zárkóztatott cigányság és magyarok közt.

2021. szept. 1. 08:46
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
A cigányok ezerszer több segítséget kapnak a felzárkózáshoz, mint a magyarok. Ablakon kidobott pénz, mert amíg ők nem akarnak felzárkózni, addig nem is fognak. Egyébként önmagadnak mondasz ellent, mert korábban azt írtad, hogy léteznek diplomás cigányok is. Akkor azok mégiscsak fel lettek zárkóztatva? Miért pont őket választották ki rá a sok cigány közül? Magyarnak nézték őket? :)
2021. szept. 1. 12:29
 17/39 anonim ***** válasza:
0%

Ez mondjuk pont nem igaz, a magyarok alapvetően több segítséget kaptak, pontosabban az igaz, hogy őket annyira nem taposták meg, így ők "jobban felzárkózhattak".

2021. szept. 1. 13:41
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
#17 Miben nyilvánul meg az, hogy a cigányokat "megtaposták"?
2021. szept. 1. 17:22
 19/39 anonim ***** válasza:
0%

A rasszizmusban.

Annak csak ők voltak kitéve, míg a magyarok nem. És pont ezért mondtam, hogy először a többségnek kell akarnia az integrációt, mert egyébként nem akarnának ők sem integrálódni.

2021. szept. 2. 08:36
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
#19 Nézz utána, hányszor ölt magyar cigányt, és hányszor ölt cigány magyart! Akkor majd meglátod, kik is az igazán rasszisták.
2021. szept. 2. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!