Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tartják sokan hazafiatla...

Miért tartják sokan hazafiatlannak a romák segítésére (is) irányuló intézkedéseket, amikor jelenleg szinte biztos, hogy a romákban "élünk tovább" majd?

Figyelt kérdés

Sokan a családi pótlék emelést kifogásolják, mert azt romák is kapnák. De nézzünk már szembe a tényekkel. A magyaroknak, részben a CSOK miatt, csak az a része vállalhat gyereket, akik örököltek lakást a szülőktől, nagyszülőktől. Mert egyébként megfizethetetlen. És még azoknak a kiváltságosoknak is egy nagy része nem is akar gyereket vállalni, mert hát inkább élni akar gyereknevelés helyett. És akkor még nem beszéltem a kivándorlásról, és a magyarok gyors halálozásáról.

Egyértelmű tehát, hogy a roma honfitársaink fogják tovább vinni a Kárpát medencét, a nyelvünket, és a kultúránk egy részét. A magyarok egy része beleolvad majd Nyugati népekbe, és a maradék lassan kihal majd. Ez a prognózis statisztikák alapján.

Ha így nézzük, mégsem hazafiatlan a romák támogatása? Jobb mintha teljesen eltűnnénk a Föld felszínéről, semmit nem hagyva magunk után.

2021. aug. 31. 00:51
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
0%

A magyarok.

Az érved azért is rossz, mert nincs annyi eszed, hogy figyelembe vedd, hogy a társadalomban milyen megoszlások vannak.

Ha random kezdek gyilkolászni, akkor is nagyobb eséllyel ölök magyart, mint romát, de ebből még nem következik, hogy fehérgyülöletből tettem.

2021. szept. 2. 14:09
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

#21 Mutass egyetlen esetet, amikor cigányok ok nélkül belekötöttek volna cigányokba! Valamiért mindig csak magyarokba szoktak. Na meg ott van az olaszliszkai lincselés vagy a Tavaszmezői utcai gyilkossági kísérlet, ahol azt kiabálták, hogy "öld meg a magyart".

De szemezgethetsz innen is: [link]

Mondjuk, hogy tízszer annyi magyar él Magyarországon, mint ahány cigány. (A valóságban ennél sokkal rosszabb az arány, de nagyvonalú leszek.) Ha tudsz említeni tizedannyi esetet, amikor cigány ölt magyart, akkor elhiszem, hogy a magyarok a rasszistábbak.

2021. szept. 2. 17:02
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
*Ha tudsz említeni tizedannyi esetet, amikor magyar ölt cigányt, akkor elhiszem, hogy a magyarok a rasszistábbak.
2021. szept. 2. 17:03
 24/39 anonim ***** válasza:
0%

Az összes kommented tele van rasszizmussal, szóval semmit nem kell bizonyítanom, te megtetted. :)

2021. szept. 2. 17:04
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Én rasszista vagyok, nem tagadom, ahogy minden normális ember. Mondjuk az itteni kommentjeimben semmi rasszizmus nincs, csak tényeket írok. Ezzel együtt még mindig nem vagyok annyira rasszista, hogy ok nélkül belekössek cigányokba; megverjem, kiraboljam, megerőszakoljam vagy megöljem őket - ellentétben a cigányok többségével.
2021. szept. 2. 17:08
 26/39 anonim ***** válasza:
0%

Tévedés, a normális emberek nem rasszisták.

Az elmebetegek azok, azok, akik az állatok intelligenciájával versenyeznek.

2021. szept. 5. 19:01
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra is várom azon esetek felsorolását, amikor magyar ölt cigányt.
2021. szept. 5. 19:09
 28/39 anonim ***** válasza:
0%

Lefordítom, amit írtál:

"Mivel nem tudlak cáfolni, ezért inkább terelek valami irreleváns dologra."

Ha releváns lenne emberölés szempontjából a kérdés, akkor előbb sorold fel, hogy az angolok hány magyart öltek meg, mert nem kicsit voltak rasszisták az angolokkal szemben a magyar szurkolók.

Ha nem tudsz ilyen eseteket mondani, akkor láthatóan nekem se kell.

2021. szept. 5. 21:00
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Te terelsz, mert én már korábban feltettem ezt a kérdést, és nem válaszoltál rá, ahogy most sem.
2021. szept. 6. 08:00
 30/39 anonim ***** válasza:
0%

Mondtam, hogy mellébeszélsz. :)

Egyrészt, feltehetted volna 5 évvel ezelőtt is a kérdést, ha a téma szempontjából irreleváns, akkor tök mindegy.

Másrészt, itt lett volna az esélyed, hogy bizonyítsd, hogy de, ez a kérdés nagyon releváns és felsorolhattad volna azt a nagyon sok esetet, amikor angolok öltek magyarokat.

Nem tetted, mivel nyilván nem tudsz, vagyis a magyarok az angolokkal szemben ok nélkül voltak rasszisták. Ebből kifolyólag, szintén igaz, hogy akkor másokkal szemben is ok nélkül rasszisták, pl. a romákkal szemben.

2021. szept. 6. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!