Miért nézik le ilyen sokan Jakab Pétert?
Jakab Péter talán a legzseniálisabb magyar politikus. Bátran be mer szólni Kövér Lászlónak, és nem szégyelli, hogy parizert eszik.
Akkor miért nézik mindenhol hülyének?
Jó! Egy kicsit azért ezt a parizeres témát tegyük helyre. Az, hogy volt az a parizeres poszt az nem ezt jelenti, hogy Jakab leereszkedett a pórnép sorába és szolidalitásból csak pronyó kajákat eszik. Nem! ennek reklám értéke volt, egy célzott utalás egy NER-es idióta egyik átlag magyart dehonesztáló megjegyzésére. Ez persze nem jelenti azt, hogy Jakab ne enné meg a parizert, de velószínúleg nem az a mindennapi eledel.
Egyébként csak a NER-roristák nézik hülyének, de nekik ki van adva, hogy mit kell gondolniuk. Gyurcsán neve hallatán összerezzennek, Orbán neve hallatán könnybe lábad a szemük, Mészáros nevét meg se hallják, ha azt mondod Deutsch Tamás egyből a fehér por jut eszükbe, ha azt mondod Borkai, nekik a pénzért megkapható plázapitsák jutnak eszükbe, ha azt mondod Szájer azt mondják eresz, ha azt mondod Szíjjártó .... a gyerekekre gondolnak, ha az mondod Karácsony, akkor is csak a Gergő jut eszükbe és annyira elönti az agyukat a dük, meg a gyűlölet, hogy eszükbe se jut, hogy egyébként van egy ilyen nevű nagyon szép ünnepünk, ami a hétköznapi - nem NERes azaz nem gyűlölködő - emberek számára a szeretetet jelenti. De összebarnázzák magukat a Soros és migráns szavaktól is, és ma már az EU és a Brüsszel is szitokszó a szemükben. Aztán most, hogy közeleg a 2022-es választás kapnak majd új szavakat amiktól félni kell és új jelmondatokat meg paneleket amiket mondani a NER-elleneseknek és új jelzőkket amikkel illetni kell Őket. Nekik meg kell mondani mit gondoljanak. Jakabra ez az utasítás. Hülyének kell őt nézni! Gondolkodni nem kell. Csak szépen végigvinni a kiadott feladatot!
Miért tartsam jó politikusnak? Nagyjából 2 mondatot mondogat, azt is ordibálva:
-A fidesz és Orbán lop
-A nép már éhen halt
Ez azért poén, mert a nyilvános haknijain egy rakás kövér ember is ott van. Na meg ennyit én is tudnék üvölteni milliós gázsiért. Én kérek elnézést, hogy sokan inkább megvetően néznek rá.
Proóbalnék felnézni rá, de nem megy.
Beszólogatni meg akármelyik utcagyerek tud, még én is
De lássuk be, az nem teljesítmény.
Úgy tudom, a Jobbik alap szabálya tiltja az MSZMP bármilyen származékával való összefogást.
Azért ez is egy probléma, nem?
"Úgy tudom, a Jobbik alap szabálya tiltja az MSZMP bármilyen származékával való összefogást."
A lopást meg a törvény tilcsa. Muhahhaha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!