Igaza volt ennek az embernek a Mc'Donaldsban?
Tegnap ott ettem ebédet, mert kellett valami gyors és tartalmas.
Odaadták a kólát és nem találtam szívószálat, megkérdeztem az egyik eladót,hogy hol a szívószál és mondta,hogy hát az nincs már, mert betiltották.Mögöttem egy 30 év körüli nő mondta,hogy "ez is a rohadék a rohadék EU miatt van"
Nem járok gyakran Mc'Donaldsba, nem tudtam.
Mondjuk Mekis kólát inni szívószál nélkül nagyon kellemetlen volt, papír íze volt a kólának.A szívószálnak megvolt a feelingje.
Délután, utána is néztem,hogy,hogyan lett politikai kérdés a szívószálból.
Nem értem,hogy miért kell beleszólni az emberek életébe meg megmondani nekik,hogy mivel igyon.Ez nem a politika dolga kellene,hogy legyen.
Miért nem azokat büntetik, akik eldobálják a szemetet?
Olyan, mint amikor van egy osztály, és pár rossz gyerek miatt büntetik a jókat is.
Hát, ugyan én is úgy tudom hogy csak kicsi hatása van a szívószálnak konkrétan a környezetre, de ha valaki már attól drámázik, hogy nem tudja megugrani a szája és a pohár közötti távolság áthidalását másképp, akkor számos egyéb okból nagy bajban van az emberiség :D
Pl mi lesz ha kénytelenek leszünk kevesebb autót használni, és néha 5, 10 vagy akár 15 (!) perceket sétálni kéne a következő buszmegállóig (!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!