Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaza volt ennek az embernek...

Igaza volt ennek az embernek a Mc'Donaldsban?

Figyelt kérdés

Tegnap ott ettem ebédet, mert kellett valami gyors és tartalmas.

Odaadták a kólát és nem találtam szívószálat, megkérdeztem az egyik eladót,hogy hol a szívószál és mondta,hogy hát az nincs már, mert betiltották.Mögöttem egy 30 év körüli nő mondta,hogy "ez is a rohadék a rohadék EU miatt van"

Nem járok gyakran Mc'Donaldsba, nem tudtam.

Mondjuk Mekis kólát inni szívószál nélkül nagyon kellemetlen volt, papír íze volt a kólának.A szívószálnak megvolt a feelingje.

Délután, utána is néztem,hogy,hogyan lett politikai kérdés a szívószálból.

Nem értem,hogy miért kell beleszólni az emberek életébe meg megmondani nekik,hogy mivel igyon.Ez nem a politika dolga kellene,hogy legyen.

Miért nem azokat büntetik, akik eldobálják a szemetet?

Olyan, mint amikor van egy osztály, és pár rossz gyerek miatt büntetik a jókat is.

2021. aug. 29. 18:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%
Azért mert a világ óceánjai tele vannak ilyen szarokkal, akárcsak a halak gyomra.
2021. aug. 29. 18:14
 2/22 anonim ***** válasza:
22%
Üdv Orwell 1984 világában, ez lesz a jövő, szép lassan veszik el a jogainkat.
2021. aug. 29. 18:16
 3/22 anonim ***** válasza:
86%
Amiért műanyagot, meg gumiabroncsot sem égethetnél a kertedben, jobb esetben.
2021. aug. 29. 18:16
 4/22 anonim ***** válasza:
92%
Lehet kapni természetes anyagból, azt hurcibáld magaddal.😉
2021. aug. 29. 18:19
 5/22 anonim ***** válasza:
22%
A Karigeri megmondta világosan: klímavészhelyzet van! Igaz, hogy a saját nevét nem tudja leírni, de a környezetszennyezést majd megoldja. :)
2021. aug. 29. 18:20
 6/22 anonim ***** válasza:
81%

Mert műanyag, és az óceánokon már komplett szemétszigetek álltak össze az ilyen kis vacakokból. Az nem baj? Nagyon helyes, hogy betiltották.

A második válaszolót pedig nehéz lenne szalonképesen minősíteni.

2021. aug. 29. 18:21
 7/22 anonim ***** válasza:
79%
Tehát nem volt igaza, csökkenteni kell a szemetet az tény.
2021. aug. 29. 18:21
 8/22 anonim ***** válasza:
8%
Na, az ötödik meg a hatodik szépen felsorakoztak mellé. Nem is értem, ennyi ésszel hogyan tanultak meg írni.
2021. aug. 29. 18:23
 9/22 anonim ***** válasza:
36%

#1:

az óceánok műanyagszennyezésének fele halászháló.

az új szennyeződés 90%-a Ázsiából és Afrikából érkezik.

az EU-ban betiltani a szívószálakat és egyéb egyszer használatos műanyagokat egészen konkrétan nulla hatással van az óceánok élővilágára.

ha nem gondolnám azt, hogy szellemileg teljesen alultápláltak vagyok, akkor azt gondolnám, hogy szánt szándékkal kerestek olyan intézkedéseket, amiknek a lehető legkevesebb értelme van, de cserébe a lehető legtöbb ember agyát nyomja fel...

2021. aug. 29. 18:24
 10/22 anonim ***** válasza:
85%
Valójában nem a szívószállal van baj, hanem azzal, hogy beleengedik a tengerbe a szemetelő prolik.
2021. aug. 29. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!