Igaza volt ennek az embernek a Mc'Donaldsban?
Tegnap ott ettem ebédet, mert kellett valami gyors és tartalmas.
Odaadták a kólát és nem találtam szívószálat, megkérdeztem az egyik eladót,hogy hol a szívószál és mondta,hogy hát az nincs már, mert betiltották.Mögöttem egy 30 év körüli nő mondta,hogy "ez is a rohadék a rohadék EU miatt van"
Nem járok gyakran Mc'Donaldsba, nem tudtam.
Mondjuk Mekis kólát inni szívószál nélkül nagyon kellemetlen volt, papír íze volt a kólának.A szívószálnak megvolt a feelingje.
Délután, utána is néztem,hogy,hogyan lett politikai kérdés a szívószálból.
Nem értem,hogy miért kell beleszólni az emberek életébe meg megmondani nekik,hogy mivel igyon.Ez nem a politika dolga kellene,hogy legyen.
Miért nem azokat büntetik, akik eldobálják a szemetet?
Olyan, mint amikor van egy osztály, és pár rossz gyerek miatt büntetik a jókat is.
"Nem értem,hogy miért kell beleszólni az emberek életébe meg megmondani nekik,hogy mivel igyon."
Nem is mondják meg. Ha van nálad egy szívószál, teljesen legálisan bármelyik McDonald'sban ihatsz vele.
Az üzleteknek és éttermeknek szabták meg hogy eldobhatós műanyag vackokat ne áruljanak.
Elvileg lenne bőven alternatíva: [link]
Az már a McDonald's-on múlik, hogy milyen gyorsan állnak át. Ettől biztosan nem fognak csődbe menni.
Ne menj a Mekibe. Mondjuk az égvilágon semmilyen “papíríze” nincs, ez max placebo hatás, bemagyarázás. Ha az lenne, szerinted hogyhogy nem emelt még panaszt az a több millió ember, aki akár napi szinten jár oda?
Egyébként a Burger Kingben pl adnak papír szívószálat. Ellenben az tényleg szétázik, ha fél napot bent hagyod az üdítőben, de ha emberi időn belül megiszod, nem lesz semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!