Itt van: Draq queen táncol kicsi gyerekek előtt Budapesten(!) Még mindig nem hiszitek el balosok?
Ugye gyakori duma volt, hogy itt ilyen nincs és nem is lesz. Hát tessék. Itt van.
Most komolyan: ez nektek belefér balosok/ellenzékiek?
29: én jobberként rengeteg Index, Telex, 444, Partizán stb videót néztem meg.
Kíváncsi voltam az évekre, álláspontokra. Persze nem vagyunk egyformák.
Az nem "érv" vagy "álláspont", hogy szidalmazzák a másik oldalt 23 percen keresztül. Te vagy az, aki olyan videókat néz, és linkel be, amik másról sem szólnak, csak a baloldal mértéktelen gyűlöletéről. És erre le mersz írni ilyet, hogy te kíváncsi vagy az érvekre és álláspontokra?
Akkor talán ne nézz fideszes hiper-szélsőséges baloldal-gyűlölő oldalakat, amik napi 24 órában, heti 7 napon keresztül csak annyit kommunikálnak, hogy "MÉRTÉKTELENÜL GYŰLÖLJÜK A BALOLDALT!!!!!!!!"
37
Mi olyan undorító abban, hogy aki mániákusan lóbálja a farkát egy szoknya alól, azt csak egy bizonyos időpontban és egy bizonyos korhatártól lehessen bámulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!