Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Családtagot meggyőzni, hogy...

Családtagot meggyőzni, hogy DK-ra szavazzon ne a Fideszre észérvekkel hogyan lehet?

Figyelt kérdés

17 éves DK-s vagyok, sajnos még jövő áprilisra pont nem töltöm be a 18-at szóval szavazni nem tudok, de a szüleim sajnos Fidesz szavazók bedőlnek ennek a krumplis orbánnak

Folyamatosan mondom nekik hogy DK-ra szavazzanak meg szoktam mutatni Gyurcsány Ferenctől videókat mikor kiteszi a Facebookra és bemutatja az ország állapotát meg a valós tényeket nem a kamu m1 meg origo híreket

Azt hajtogatják hogy nem látom még át a dolgokat és ebből kezd kicsit elegem lenni mert nem véletlen a DK a legerősebb párt nyílván nem csak én gondolom úgy hogy rájuk kell szavazni.

Gyurcsány Ferenc járja az országot emberek között, mosolyognak, fotózkodnak orbánék meg testőrökkel bújkálnak , ilyen vezető kell tényleg?

Szerintem teljesen bedőltek a propagandának mert magyarázzák hogy most jobban élünk mint akkor meg hogy mik voltak 2010 előtt, teljesen olyanok mint a fideszes propagandagépezet hogy "me a gyúcsány alatt" stb..

meg hogy most mennyivel jobban élünk stb.. közbe meg ez nem orbán miatt van csak az eu pénzel de ha nem lopná el mésztáros meg orbán akkor 2x ilyen jól élhetnénk egy normális kormány alatt mint pl a DK

2021. aug. 28. 11:30
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, arra válaszolj már nekem, hogy az alapjövedelmet ki fogja fedezni?
2021. aug. 28. 21:10
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
#41 Tudod mit hadoválnak egyfolytában.....hogy majd Lölőt elszámoltatják és abból. Csak a sok zseni azt nem számolta végig, hogy az a pár száz vagy ezer milliárd max 1-2 évig lenne elég.
2021. aug. 28. 21:32
 43/48 anonim ***** válasza:
57%

"Gyurcsány Ferenc járja az országot emberek között....orbánék meg testőrökkel bújkálnak"

Fordult a szerep, 2010 előtt Orbánék jártak kampányolni az emberek közé s Gyurcsány bújt meg a gorillái között..

2021. aug. 28. 22:15
 44/48 anonim ***** válasza:

Mészáros vagyona konkrétan nem lenne elég egy hónapra sem, ha az alapjövedelmet 100 ezernek vesszük.

2021. aug. 29. 00:10
 45/48 anonim ***** válasza:
milyen kis naiv, ostoba gyerekek vannak..
2021. szept. 16. 11:26
 46/48 anonim ***** válasza:
GY1G.
2021. szept. 16. 12:09
 47/48 anonim ***** válasza:
#46 GY1A 🍺🥃🍷😵
2021. szept. 16. 12:14
 48/48 anonim ***** válasza:
Gy1AG
2021. szept. 16. 16:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!