Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Családtagot meggyőzni, hogy...

Családtagot meggyőzni, hogy DK-ra szavazzon ne a Fideszre észérvekkel hogyan lehet?

Figyelt kérdés

17 éves DK-s vagyok, sajnos még jövő áprilisra pont nem töltöm be a 18-at szóval szavazni nem tudok, de a szüleim sajnos Fidesz szavazók bedőlnek ennek a krumplis orbánnak

Folyamatosan mondom nekik hogy DK-ra szavazzanak meg szoktam mutatni Gyurcsány Ferenctől videókat mikor kiteszi a Facebookra és bemutatja az ország állapotát meg a valós tényeket nem a kamu m1 meg origo híreket

Azt hajtogatják hogy nem látom még át a dolgokat és ebből kezd kicsit elegem lenni mert nem véletlen a DK a legerősebb párt nyílván nem csak én gondolom úgy hogy rájuk kell szavazni.

Gyurcsány Ferenc járja az országot emberek között, mosolyognak, fotózkodnak orbánék meg testőrökkel bújkálnak , ilyen vezető kell tényleg?

Szerintem teljesen bedőltek a propagandának mert magyarázzák hogy most jobban élünk mint akkor meg hogy mik voltak 2010 előtt, teljesen olyanok mint a fideszes propagandagépezet hogy "me a gyúcsány alatt" stb..

meg hogy most mennyivel jobban élünk stb.. közbe meg ez nem orbán miatt van csak az eu pénzel de ha nem lopná el mésztáros meg orbán akkor 2x ilyen jól élhetnénk egy normális kormány alatt mint pl a DK

2021. aug. 28. 11:30
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

Azért van gyereke az embernek hogy eltartsa meg segítse ez a normális normális családokban

2021. aug. 28. 12:50
 32/48 A kérdező kommentje:

Elmondtam már nekik hogy ennek a munkavilágnak amivel az m1en hülyítik őket annak vége , őkl ebbe nőttek fel ennyi , de én már más szemlélettel vagyok

Elon musk vidfeójában bemutatta már új robotok lesznek , inlteilgens robotok

Ezek simán kiváltják a munkahelyeket , addig meg ha lesz alapjövedfelem ha kevesebb is abból simán el vagyok itthon és néha veszek ezt azt amit gyüjtők aztán kész szüleimnek se kell költeni rám

Ezt elmondtam nekik de nem akarnak dk-ra szavazni , de mélg puhitóm őket

2021. aug. 28. 12:51
 33/48 anonim ***** válasza:

#32 Még bő 100 év kell ahhoz, hogy az embereket 100%-ig, minden munkában kiváltsák a robotok. Addig viszont dolgozni kell, hogy legyen mit enned, hogy legyen min aludnod, hogy tudj mit felvenni.

Ez nem Fideszpropaganda, így működik ez mióta Világ a Világ. Dolgozni kell hogy termelj, hogy azért pénzt kapj, hogy meg tudj élni.

2021. aug. 28. 12:55
 34/48 anonim ***** válasza:
#31 Ez így is van, csak a gyereknek viszont nem kellene szembe köpnie cserébe a szüleit.
2021. aug. 28. 12:56
 35/48 A kérdező kommentje:

hát ha a fideszen múlik akkor 1000 csak éppen ezért kell leváltani ezt a bandát

2021. aug. 28. 12:56
 36/48 anonim ***** válasza:
#35 Ez nem a Fideszen fog múlni. A világ fejlődik a politikán kívül.
2021. aug. 28. 12:58
 37/48 anonim ***** válasza:
Az alapjövedelemre ne várj, az csak üres ígéret. Üdv egy Dk-s szavazó:)
2021. aug. 28. 13:06
 38/48 anonim ***** válasza:
Ne akard őket átdobni mindjárt a ló túloldalára, nem fog menni. Elégedj meg azzal, ha valami Márki-Zay, Pálinkás vagy Jakab-féle világképet megértetsz velük. Esélyesebb és reálisabb.
2021. aug. 28. 13:10
 39/48 anonim ***** válasza:
Az a baj kérdező, ők egy álomvilágban élnek. Te pedig egy másikban.
2021. aug. 28. 13:11
 40/48 anonim ***** válasza:
Semmi észérv nincs arra, hogy a dékára szavazni. Csak egy marha képes erre.
2021. aug. 28. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!