Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Családtagot meggyőzni, hogy...

Családtagot meggyőzni, hogy DK-ra szavazzon ne a Fideszre észérvekkel hogyan lehet?

Figyelt kérdés

17 éves DK-s vagyok, sajnos még jövő áprilisra pont nem töltöm be a 18-at szóval szavazni nem tudok, de a szüleim sajnos Fidesz szavazók bedőlnek ennek a krumplis orbánnak

Folyamatosan mondom nekik hogy DK-ra szavazzanak meg szoktam mutatni Gyurcsány Ferenctől videókat mikor kiteszi a Facebookra és bemutatja az ország állapotát meg a valós tényeket nem a kamu m1 meg origo híreket

Azt hajtogatják hogy nem látom még át a dolgokat és ebből kezd kicsit elegem lenni mert nem véletlen a DK a legerősebb párt nyílván nem csak én gondolom úgy hogy rájuk kell szavazni.

Gyurcsány Ferenc járja az országot emberek között, mosolyognak, fotózkodnak orbánék meg testőrökkel bújkálnak , ilyen vezető kell tényleg?

Szerintem teljesen bedőltek a propagandának mert magyarázzák hogy most jobban élünk mint akkor meg hogy mik voltak 2010 előtt, teljesen olyanok mint a fideszes propagandagépezet hogy "me a gyúcsány alatt" stb..

meg hogy most mennyivel jobban élünk stb.. közbe meg ez nem orbán miatt van csak az eu pénzel de ha nem lopná el mésztáros meg orbán akkor 2x ilyen jól élhetnénk egy normális kormány alatt mint pl a DK

2021. aug. 28. 11:30
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

Ne is haragudj de ha nem tűnt volna fel akkor afelé haladunk hogy robotok fognak helyettünk dolgozni és az alapjövedelem az kell, modern kormányok akik haladnak akorral már most bevezetik mijnt pl a DK. 20-30 év múlva ez lesz a jövő

Amúgy meg minek dolgozzak ha kapok annyi jövedelmet hoghy itthon szüleimmel eléljek ?

Ez a munkaalapú társadalom hülyeséggel amit a fidesz propagada zúdit a népre hogy dolgozzuik ki a belünket már unom nagyon elegem van belőle , nem arra van teremteve az ember hogy dolgozzon amíg mozog hanem hogy élvezze az életet

2021. aug. 28. 12:36
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
Látszik hogy a DK az ingyenélőkre épít.......
2021. aug. 28. 12:38
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

"20-30 év múlva ez lesz a jövő"

Igen 20-30 év múlva talán, addig is választhatsz, mész dolgozni vagy át aluljáróba tartani a markodat

2021. aug. 28. 12:39
 24/48 A kérdező kommentje:

Fidesz alatt biztos , viszont akinek van egy kis esze az DK-ra adja a voksot aki bevezeti az alapjövedelmet és meg is van oldva a probléma

Egyetem 4-5 év aztán munka 40 év , mire? Kiszámoltad te mennyi időt elvesz ez? 8 órába naponta meg bejárni ? Hogy kicsivel többet kapj mint az alapjövedeleme?

Én elvagyok itthon gépezgetek élvezem az életet és nem kell dolgozni , kösznömö nem fogok raktárokban robotolni orbánéknak mert azt akarják

2021. aug. 28. 12:41
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
#24 Nem kell raktárakban robotolni. Elvégzel egy jó és keresett szakmát, és akár milliókért is dolgozhatsz.
2021. aug. 28. 12:44
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
A DK nem fogja bevezetni az alapjövedelmet. Ez csak ígéret, amit az olyanok min te akik ingyen akarnak élni beveszik, aztán majd ha nyer is a DK mentek az utcára csövezni mert bevettetek egy olcsó ígéretet.
2021. aug. 28. 12:45
 27/48 A kérdező kommentje:

hogyne ha nagy a nyelved és benne vagy a nerben akkor biztos abból köszönöm nem kérekl

2021. aug. 28. 12:46
 28/48 A kérdező kommentje:

Te lehet orbán alatt mész oda én nem , itt van felettem a szülői ház

2021. aug. 28. 12:46
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Iphone a szülőktől mi? Te meg csak lógsz a nyakukon. Az ilyenre szokták mondani hogy inkább nyelt volna le anyád
2021. aug. 28. 12:47
 30/48 anonim ***** válasza:
Örülhetnek neked a szüleid de nagyon, ők felneveltek, vesznek neked mindent te meg cserébe kijelented nekik hogy nem leszel hajlandó dolgozni.
2021. aug. 28. 12:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!