Szavaztatni elvinni a politika iránt nem érdeklődő családtagokat arra amit ti akartok? Ti szoktátok? Ez most legális?
Már régóta érdekel a politika. 2006-ban 13 éves voltam a választáskor és akkor 3 szavazatot adtam le, mert két nagyszülőm és édesanyám is azt mondta, hogy ők amúgy el sem mennének, szavazzak helyettük. Úgyhogy délelőtt a választások napján elmentem ebédelni a nagyszüleimhez, előtte elmentünk szavazni és mondták hogy "hadd jöjjön már be a kisunoka is a fülkébe" és beengedtek. Aztán mutattam mire ikszeljenek. Ebéd után hazamentem és ugyanez volt otthon is anyával.
2006 óta minden választáson ez történt (önkormányzati, EP, parlamenti, népszavazás).
Én 2011 óta vagyok nagykorú, a húgom pedig 2012 óta. 2014-ben már 5 ember helyett szavaztam, mert a húgommal is elmentünk és őt sem érdekli a politika szinte egyáltalán. Ugyanez lesz majd jövőre is.
Neked van erre lehetőséged, hogy elvigyél embereket akik amúgy nem mennének el és nem érdeklődnek? A másik kérdés, hogy ez mennyire legális?
23/f
"Miért ne lenne legális nem erőszakkal vitted. Nem ment volna de a kedvedért elment. "
Ilyen erővel ha pénzt adsz valakinek, aki nem menne el szavazni, hogy menjen el mégis arra, akire mondod, az sem választási csalás? Semmi erőszak nincs benne.
13 évesen kire "szavaztál" ? :D
Kiváncsi vagyok gyerek szemmel kit láttál jónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!