Máshol is van, hogy olyan családtagokat viszel el szavazni és azokra amit te akarsz, akik tojnak a politikára és amúgy el sem mennének maguktól?
2014-ben átmentem a még élő nagyszüleimhez ebédelni és aztán elsétáltunk a közelben szavazni arra, akit én mondtam nekik és azt ikszelték. Utána haza mentem és délután elmentem a húgommal és anyukámmal is hárman szavazni és ők is arra szavaztak, akiket én mondtam nekik. (Apukámnak megvan a maga véleménye, őt érdekli a politika.) Idénre ugyanez a terv majd.
Nem vagyunk romák vagy tanulatlanok, én is egyetemre járok.
Ez amúgy JOGILAG bűnnek számít? Ha igen, minek?
24/F
Jogilag nem bűn, maximum elég etikátlan és leginkább szomorú, hogy ilyen kevés embernek van saját véleménye meg rálátása a témára. Ezt tartom a legfőbb okának, hogy ott tartunk ahol tartunk. Nem a politikusok... ők csak a tünet, a következmény. A nemtörődöm emberek az ok!
Néha beszélgethetnél velük politikáról és kérlek, ne a Fideszre szavaztasd őket.
"Néha beszélgethetnél velük politikáról és kérlek, ne a Fideszre szavaztasd őket."
Ja értem. Tehát ha a baloldal csinálja ugyanezt, akkor támogatandó dolog, ha a jobboldal akkor agymosott birkák.
Tudjuk balosok, nektek a kettősmérce ismeretlen fogalom és ti vagytok a legokosabbak, legártatlanabbak, legszebbek.
#5 - Látom a szövegértés sosem volt az erősséged. :D
Segítek: mindenképpen gond, ha az embereket nem érdekli a politika és nincs véleményük róla. Balos birkákat se akarok. Tudatos állampolgárokat akarok. Az pedig az én személyes véleményem, hogy a Fideszre inkább senki ne szavazzon. A kettő egyáltalán nincs ellentmondásban.
Nálunk nem divat az ilyen.
Te meg gusztustalan vagy egyszerűen. :)
Köszi az eddigi válaszokat!
De akik szerint baj, mi pontosan a baj ezzel?
Még más ismerősöknél is tudom (több helyen is), hogy pl a nagypapa ás a nagymama is úgy mennek szavazni, hogy a mama arra ikszel, amit a papa mond neki, mert a mamát rohadtul nem érdekli.
2014-ben a választásokon 61% volt a részvételi arány, vagyis 10-ből 4 ember el sem ment szavazni, mert leszarta az egészet.
Ti politikailag olyan öntudatos környezetben éltek, hogy egyetlen, a dologra magasról tojó közeli rokont vagy jó barátot nem tudnátok meggyőzni hogy jöjjön el veletek szavazni és arra amit ti mondtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!