Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Máshol is van, hogy olyan...

Máshol is van, hogy olyan családtagokat viszel el szavazni és azokra amit te akarsz, akik tojnak a politikára és amúgy el sem mennének maguktól?

Figyelt kérdés

2014-ben átmentem a még élő nagyszüleimhez ebédelni és aztán elsétáltunk a közelben szavazni arra, akit én mondtam nekik és azt ikszelték. Utána haza mentem és délután elmentem a húgommal és anyukámmal is hárman szavazni és ők is arra szavaztak, akiket én mondtam nekik. (Apukámnak megvan a maga véleménye, őt érdekli a politika.) Idénre ugyanez a terv majd.

Nem vagyunk romák vagy tanulatlanok, én is egyetemre járok.

Ez amúgy JOGILAG bűnnek számít? Ha igen, minek?

24/F

2018. jan. 13. 14:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is visszataszító. Még ha tudnák miről - kiről van szó, azt mondom szavazzanak oda. De így, hogy köp. sük sincs róla? Ez kb olyan, mint amikor a ci. ányokat leszavaztatják egy zsák krumpliért. Ezek után kizárt dolognak tartom, hogy nem vagy c., aki elárulja a hazáját egy zsák krumpliért. Nem véletlen kezdted a monológodot ezzel, mert te is érzed a párhuzamot... És ilyeneknek szavazati jogot adnak.... Pff
2018. jan. 14. 11:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiságból, kire szavaztatok?
2018. jan. 14. 23:03
 13/14 A kérdező kommentje:
2010-ben az LMP-re, 2014-ben a Jobbikra. Most még nem tudom, de valószínűleg valamelyikre a kettőből.
2018. jan. 15. 23:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor nagy baj nem lehet.
2018. jan. 16. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!