Akik annyira a sorkatonaság visszaállítása mellett kardoskodnak, tisztában vannak vele, hogy azt nekik kéne kifizetniük adó formájában?
és ha én 26 éves vagyok és támogatom?
akkor én is öreg vén marha vagyok, akinek az ideje már rég lejárt, és ne mondjam meg a tutit?
gyíkvállúaknak nem is való a sereg
majd szereztek kamu igazolást lúdtalpról meg sertéshús allergiáról
Egyébként mire tanít meg a sorkatonaság? Nehogy azt mondja valaki, hogy hazaszeretetre, meg bajtársiasságra, mert akkor hangosan körberöhögöm az illetőt. Értelmetlen szívatásokból állt, ennyi.
A profi hadsereg az más. A kettőt ne hasonlítsuk össze. Aki lát benne fantáziát, csinálja. De nem mindenki alkalmas erre.
1. előbb talán kérdezd meg, hogy én milyen sorkatonaságot támogatnék, aztán üvöltsd fröcsögve a véleményed
2. ki mondta, hogy én kifejezetten a komcsik sorkatonaságát tartom viszonyítási alapnak?
nagyon rettegsz tőle, gyíkváll
pont az ilyeneknek a legjobb, egy kicsit helyre rakja a fejedet, hogy te is csak olyan ember vagy, mint a többi
te is nevetségesen komolytalan ember vagy, mint az aki arra hivatkozik, hogy a katonaság embert nevel a fiatalokból, aztán méltatlanul viselkedik az egészhez
de neked már annyi sincs meg, hogy hogyan is kellene, mi a perspektíva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!