Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik annyira a sorkatonaság...

Akik annyira a sorkatonaság visszaállítása mellett kardoskodnak, tisztában vannak vele, hogy azt nekik kéne kifizetniük adó formájában?

Figyelt kérdés

2021. aug. 27. 22:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
53%
Az a sok vén f.sz, aki ezt támogatja, az nem bírja elviselni, hogy: 1. Ha neki rossz volt, akkor másnak miért jó, hogy ez az értelmetlen és felesleges sz.rág kimarad az életéből; 2. Azt nem értik meg, hogy az ő idejük lejárt, már nem ők diktálnak, nem ők mondják meg a tutit.
2021. aug. 28. 10:30
 22/33 anonim ***** válasza:
11%

és ha én 26 éves vagyok és támogatom?

akkor én is öreg vén marha vagyok, akinek az ideje már rég lejárt, és ne mondjam meg a tutit?

gyíkvállúaknak nem is való a sereg

majd szereztek kamu igazolást lúdtalpról meg sertéshús allergiáról

2021. aug. 28. 10:35
 23/33 anonim ***** válasza:
86%
Akkor lépjél be a hadseregbe, aztán szolgáljál ott, élvezd a katonalétet. Csak ne kötelezzél erre másokat, akinek nem ez az életcélja. A többséget.
2021. aug. 28. 10:38
 24/33 anonim ***** válasza:
13%
Hanem otthon ülni az életcélja 30 éves koráig?
2021. aug. 28. 10:41
 25/33 anonim ***** válasza:
80%
Ja mert csak az otthon ülés van, meg a sorkatonaság, ez a kettő? Egyéb lehetőségek nincsenek? Ugye rá is férne a kötelező katonaság a sok lógós, bulikázós, szülein élősködő életképtelen fiatalra, hogy embert faragjanak belőlük? Igaz, ez ott sem sikerül, de mindegy.
2021. aug. 28. 10:50
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként mire tanít meg a sorkatonaság? Nehogy azt mondja valaki, hogy hazaszeretetre, meg bajtársiasságra, mert akkor hangosan körberöhögöm az illetőt. Értelmetlen szívatásokból állt, ennyi.

A profi hadsereg az más. A kettőt ne hasonlítsuk össze. Aki lát benne fantáziát, csinálja. De nem mindenki alkalmas erre.

2021. aug. 28. 11:02
 27/33 anonim ***** válasza:
10%

1. előbb talán kérdezd meg, hogy én milyen sorkatonaságot támogatnék, aztán üvöltsd fröcsögve a véleményed

2. ki mondta, hogy én kifejezetten a komcsik sorkatonaságát tartom viszonyítási alapnak?

nagyon rettegsz tőle, gyíkváll

pont az ilyeneknek a legjobb, egy kicsit helyre rakja a fejedet, hogy te is csak olyan ember vagy, mint a többi

te is nevetségesen komolytalan ember vagy, mint az aki arra hivatkozik, hogy a katonaság embert nevel a fiatalokból, aztán méltatlanul viselkedik az egészhez

de neked már annyi sincs meg, hogy hogyan is kellene, mi a perspektíva

2021. aug. 28. 11:12
 28/33 anonim ***** válasza:
83%
27# Ott a szuper karrier lehetőség, bevállalhatod mások helyett is.
2021. aug. 28. 13:03
 29/33 anonim ***** válasza:
11%
látom a DK-s trollhadsereg itt is őrjöngött egy kicsit :)
2021. aug. 28. 13:08
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jön ide a politika? Azért mert valaki nem akar 1 évet elbaszni az életéből totál feleslegesen, akkor automatikusan dk-s? Gratulálok a gondolatmenethez, és hogy itt is sikerült észre venni a meghúzódó Gyurcsány szálat. Respect++
2021. aug. 28. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!