Most, hogy veszélyhelyzet van, visszaállítják végre a sorkatonaságot?
Visszaállítani a sorkatonaságot? MINEK?
Ma már nem azért kellenek a katonák hogy sokan legyenek mert ők állítják meg vagy győzik le az ellenséget akik szintén sokan vannak.
A PROFESSZIONÁLIS katonákra van szükség!
Pontosan ezért tették lehetővé az ÖNKÉNTES TARTALÉKOS katonaság létrejöttét, kiépülését, hogy aki tényleg koolyan gondolja hogy BAJ ESETÉN szeretne segíteni az ország (és nem a politikusok) védelmében, az hivatalosan is jelezhesse és a megfelelő kiképzést is megkaphassa hozzá.
"2018 novemberének egyik kiemelkedő hazai médiahíre volt, hogy az Országgyűlés 2018.
október 30-án elfogadta a 25/2018. (X. 31.) országgyűlési határozatot a Magyar Honvédség
részletes bontású létszámáról, amely a honvédség állandó állományának létszámmódosítása
mellett az önkéntes tartalékosok létszámát 8000-ről 20 ezer főre módosította. "
A te 79-os generációddal vannak csak az igazán gondok.
Látom a szakikon, látom az ügyvédeken, politikuson.
A legsemmirekellőbb, mihaszna generáció a tied.
Én is 76-os vagyok. Ez az a generáció, aki már meg tudta úszni a sorkatonaságot.
Nem a rendet tanulta meg ott senki sem, hanem a szocializmus működését.
Beszélj olyannal, aki volt katona, aztán megérted!
Hülén fog kinézni ha a régi laktanyákba akarják majd elhelyezni őket. :-D
Nem tudom mit szólnának hozzá azok, akik ezeknek a felújított épületeiben élnek már 15~20 éve. :-D
Ne verd a csalánt más péniszével!
A katonaságban nem a rendet tanulják meg! Én csak 7 évvel vagyok tőled fiatalabb, de örülök, hogy megúsztam. Soha nem lett volna belőlem ember, ha az akkori gyenge önbizalmamat még sárba tiporja valami büdösszájú őrmester, hogy "maga egy senki". Nem mindenki alkalmas katonának. Én sem fizikailag sem pszichésen nem lennék rá alkalmas. Aki akar, menjen hivatásosnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!