Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy veszélyhelyzet...

Most, hogy veszélyhelyzet van, visszaállítják végre a sorkatonaságot?

Figyelt kérdés
Én sem vagyok öreg (76-os vagyok), de úgy gondolom, hogy manapság tizen huszon éves korosztállyal nagyon nagy problémák vannak, rájuk férne, hogy megtanulják a rendet. Nem kellene sokat, max egy fél éves kiképzés lenne. Amúgy is, most a vírus miatt fokozottan fel kellene készülni az állam megvédésére.
2020. márc. 24. 07:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
28%
Nem igazán értem, hogy mi a magyaroknál ez a begyepesedett rendmánia.
2020. márc. 24. 09:23
 12/23 anonim ***** válasza:
6%
"Én sem vagyok öreg (76-os vagyok)..." Nem a fszt nem!
2020. márc. 24. 10:25
 13/23 anonim ***** válasza:
10%
Ráférne erre sok nyámnyila pávára.
2020. márc. 24. 10:28
 14/23 anonim ***** válasza:
32%

#10 "Soha nem lett volna belőlem ember, ha az akkori gyenge önbizalmamat még sárba tiporja valami büdösszájú őrmester, hogy "maga egy senki". "

de, csak sokkal később és nehezebben.

Egyik osztálytársamat megtörték sikeresen, pedig előtte az osztály vagánya volt. A sereg után meg elment krisnásnak és teljesen agymosott volt éveken keresztül. Teljesen nem jött rendbe, de cirka 15 év után abbahagyta a szerzetesi létet, és ma már vállalkozóként dolgozik. Szörnyű volt az osztálytalálkozón először látni hogy mit tettek vele, szinte szellemi zombi lett abból a lázadó, művésznek készülő srácból.

2020. márc. 24. 10:33
 15/23 anonim ***** válasza:
46%
#12 Leszel te is 44 éves hamarosan és meglátod hogy az még egyáltalán nem öreg!
2020. márc. 24. 10:34
 16/23 anonim ***** válasza:
23%
#15: ha meg nem koronázzák közbe. :-D
2020. márc. 24. 10:48
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, vonjuk ki még több dolgozó/tanuló fiatalt a gazdaságból, pont amikor a legnagyobb szükség lenne rájuk. Biztos tök jó lesz, ha besorozzuk a fiatal orvosokat, ápolókat, mentősöket, kereskedelemben dolgozókat, otthon a gyerekekre vigyázó családapákat, jaja...

Ti amúgy gondolkodtok is néha, mikor ilyen kérdéseket írtok ki, vagy csak "húú én vótam ám katona dekemény csávó vagy" szintű gondolat-foszlányok járnak az agyatokban?

2020. márc. 24. 11:04
 18/23 anonim ***** válasza:
66%

Legnagyobb ostobaság lenne.

sok embert összezarni? Minek?

Másik dolog, hogy 3 hónap alatt nem tud senki katonává válni. Ha egy iszlám állammal akarnál harcolni ahhoz gyermekkorban kellene elkezdeni a képzést, amint hogy ők teszik. Szóval már eleve bukta lenne a dolog ha kitorne valami.

2020. márc. 24. 11:09
 19/23 árokpart ***** válasza:
Istenem! Nincs itt élőben a bizonyíték, hogy a háborúkat már nem lőfegyverekkel vívják hanem majdnem 2 hónapig eltartó vírussal, mellé jó kis korlátozásokkal.
2020. márc. 24. 12:28
 20/23 qkker1 ***** válasza:
Hányszor írod még ki?
2020. márc. 24. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!