Akik annyira a sorkatonaság visszaállítása mellett kardoskodnak, tisztában vannak vele, hogy azt nekik kéne kifizetniük adó formájában?
"svájcban sincs háború, mégis van sorkatonaság"
Klasszikus értelemben vett sorkatonaság az nincs és a kiképzés rendszere, szolgálat módja is teljesen más, mint a néphadseregé volt. Össze sem hasonlítható a kettő.
"Klasszikus értelemben vett sorkatonaság az nincs és a kiképzés rendszere, szolgálat módja is teljesen más, mint a néphadseregé volt. Össze sem hasonlítható a kettő."
A kérdés nem is arról szól, amit a komcsik csináltak, hanem általánosságban a sorkatonaságról.
Amikor olvasom a facebookon a sok buflákfejű vén majom hozzászólásait, hogy : " a mai fiatalságnak sorkatonaságra lenne szüksége, hogy tiszteletet tanuljon" meg a sok hasonló baromságot akkor nem szoktam azt érezni, hogy ezek épp arra gondoltak, hogy milyen jó lenne ha a fiainkat normálisan, modern eszközökkel, high-tech hadviselésre képeznék a "sorkatonaság" alatt.
Úgy általában akik ezt fújják nagy pofával, azok 99,99%-a ezeket a dolgokat el sem tudja képzelni...
szó nem volt róla, de azért te is érzed szerintem hogy az átlag qrvára nem erre gondolt. :D
"szoktam azt érezni, hogy ezek épp arra gondoltak, hogy milyen jó lenne ha a fiainkat normálisan, modern eszközökkel, high-tech hadviselésre képeznék a "sorkatonaság" alatt."
a hightech hadviselés alapja is a rend és a fegyelem
minél nagyobb tömegpusztító embert adunk az emberek kezébe annál inkább
a sorkatonaság egyébként is alapvetően polgári képességeket igénylő szolgálat, senki nem várhat el egy sorkatonától bármiféle hightech eszközismereti tudást
a statisztikák szerint a fiatal férfiak 15-29 között 4%-a állandóan munkanélküli, és 31%-uk legalább fél éve, 25%uk legalább 1 éve munkanélküli
ezek csak azok akik egyébként elballagnak a munkaügyi hivatalba, és egyébként nem járnak iskolába
az miért jó egyébként, hogy ezek a fiatalok csak úgy kallódnak?
ennyi erővel simán lehetnének sorkatonák is
ha kell, én is ki tudok találni közfeladatot amit elláthatnak
persze most olyan időket élünk, hogy hagyni kell kibontakozni a fektegyőr Andráskákat és kávéfőzős lucákat, mert ez a szabadságeszme amit mindenki annyira vágyott
vicces, hogy a kérdés alapvetően azokhoz szól, azoknak a véleményére kíváncsi, akik a sorkatonaság mellett foglalnak állást
mégis azok a válaszok vannak őrjöngve lepontozva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!