Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz azzal, hogy a...

Egyetértesz azzal, hogy a közösségi közlekedést a COVID hullámok intenzív szakaszában csak védettség igazolása mellett lehessen használni?

Figyelt kérdés

2021. aug. 25. 06:52
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
79%
Két lábbal tiporják az emberi jogokat és a demokratikus értékeket. Kérdező, ha ennyire utálod a demokráciát, akkor javaslom, hogy költözz Észak-Koreába!
2021. szept. 9. 16:58
 42/53 anonim ***** válasza:
0%
Épp arrol szol az egesz, hogy mindenkinek joga van az egeszseges, virusmentes kornyezethez.
2021. szept. 9. 17:01
 43/53 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező! A linkelt cikked a SOTE-ról szól, köze nincs az ELTE-hez, igaz, mind kettő 4 betű 😂Nyilván nem tudhatod, egyetemet valószínűleg még kívülről se láttál.
2021. szept. 9. 17:23
 44/53 anonim ***** válasza:
0%

"Két lábbal tiporják az emberi jogokat és a demokratikus értékeket."

Abban mi a demokratikus, hogy az én adófizetői pénzemből is tartják fenn a tömegközlekedést, és akkor cserébe nekem - aki a társadalom érdekében is oltattam be magamat, nem csak a saját magam védelmében - vírusos buszon-villamoson kell utaznom, mert nem tiltják ki a járművekről az oltatlanokat?

2021. szept. 9. 21:49
 45/53 anonim ***** válasza:
58%
#44! Te zseni! Fogd már fel, hogy lehet, hogy én utazom egészségesen, de oltatlanul a villamoson veled, aki történetesen oltott, de épp vírusos! Én is megkérdezhetem, miért kell nekem vírusos villamoson utaznim, amit az én adófizetői pénzemből is tartanak fent?
2021. szept. 9. 22:05
 46/53 anonim ***** válasza:
10%
45 ös, nem,az idióta oltatlanok nem kérdezhetik.
2021. szept. 9. 22:32
 47/53 anonim ***** válasza:
67%

😂Ok.,akkor vedd be a vérnyomás csökkentődet, nehogy gutaütést kapj itt nekem.

De van egy rossz hírem, a tömegközlekedést az oltatlanok is használhatják, és ez így is marad. Ha nem tetszik, járj kocsival🤷

2021. szept. 9. 22:39
 48/53 anonim ***** válasza:
20%

Nem, nem marad így.

Szerencsére

2021. szept. 9. 22:41
 49/53 anonim ***** válasza:
0%

"lehet, hogy én utazom egészségesen, de oltatlanul a villamoson veled, aki történetesen oltott, de épp vírusos!"

Igen, lehet, csak baromi kicsi rá az esély ahhoz képest, hogy mi van fordított helyzetben.

2021. szept. 10. 07:04
 50/53 anonim ***** válasza:
6%

"akkor vedd be a vérnyomás csökkentődet, nehogy gutaütést kapj itt nekem"

Hármunk közül csak te vagy ideges. :D

2021. szept. 10. 07:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!