Egyetértesz azzal, hogy a közösségi közlekedést a COVID hullámok intenzív szakaszában csak védettség igazolása mellett lehessen használni?
"Két lábbal tiporják az emberi jogokat és a demokratikus értékeket."
Abban mi a demokratikus, hogy az én adófizetői pénzemből is tartják fenn a tömegközlekedést, és akkor cserébe nekem - aki a társadalom érdekében is oltattam be magamat, nem csak a saját magam védelmében - vírusos buszon-villamoson kell utaznom, mert nem tiltják ki a járművekről az oltatlanokat?
😂Ok.,akkor vedd be a vérnyomás csökkentődet, nehogy gutaütést kapj itt nekem.
De van egy rossz hírem, a tömegközlekedést az oltatlanok is használhatják, és ez így is marad. Ha nem tetszik, járj kocsival🤷
Nem, nem marad így.
Szerencsére
"lehet, hogy én utazom egészségesen, de oltatlanul a villamoson veled, aki történetesen oltott, de épp vírusos!"
Igen, lehet, csak baromi kicsi rá az esély ahhoz képest, hogy mi van fordított helyzetben.
"akkor vedd be a vérnyomás csökkentődet, nehogy gutaütést kapj itt nekem"
Hármunk közül csak te vagy ideges. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!