Magyarországon miért van ilyen sok vírustagadó és oltásellenes?
110
Nem,szerintük nincs jogod semmihez.
Ez már rég nyilvánvaló.
Ezek csak egy kiirtandó élősködőt látnak bennünk.
Szó szerint meg akarnak tőlünk szabadulni.
Ne gondolja senki,hogy ezek le fognak állni.
Csak erővel lehet ezeket elpusztítani...és tömeges ellenállással.
Kitartás!
#109, #110
“csak hagyjatok minket békén és mi is hagyunk titeket békésen”
Én békén hagylak, engem nem érdekel mit csinálsz, most is te jöttél ide.
“Legalább utána nézheznél a hírekben,hogy hogy hullanak a szent beoltottjaitok”
A hírekben szó van arról is, hogy hanyan hullottak el? Mert erre eddig még senkinek nem sikerült válaszolni, csak a piszmogás jött 1-2 allergiás reakcióról, meg vérrögről.
Ismétlem: SZÁMOK.
A koronavírust elkapta 220 millió ember, ebből meghalt 4,5 millió.
Oltást kapott 3100 millió ember, ebből meghalt… mennyi is?
“Ezek csak egy kiirtandó élősködőt látnak bennünk.”
Mármint kikben, az oltatlanokban, vagy úgy általában az emberekben. Ha az utóbbi, akkor elég tré munkát végeznek, mert mi az az a 4,5 millió halott az emberek milliárdjaihoz?
112
Mi az hogy:"most is te jöttél ide"?
Tudom,hogy ti még az oltatlanok közlekedését is betiltanátok,de inkább szerintem ne feszítsd a húrt,mert nem biztos,hogy jót tesz az egészségednek.Csak egy jó tanács.
Az a 4,5 millió nem "covidban" halt meg.Hiába hazudjátok ezt,hiába hamisítják rá az orvosi papírra.
Mellesleg ez két év alatt egy nagy büdös semmi a majdnem 8 milliárdhoz viszonyítva.
Olvasgassál,hogy a rák,a szívinfarktus,az agyvérzés,stb. mennyi embert öl meg...kicsit meg fogsz lepődni.
Érdekes,a kis vírusod itt egész nyáron nyaralni van.Meg megáll a plexi fal előtt.
Lefogadom hogy te még a tobzoska mesekönyvet olvasod.
Az igazi gyilkos az az "oltás".
De az csak egy dolog.
A háttérben sokkal többről van szó.
Great Reset,még a képedbe is tolják,csak olyan vakok és ostobák vagytok,hogy fel sem fogjátok,hogy mi van.
Majd a sokadik vak cinád után talán rájössz...ha persze nem öl meg.
Ja,2 év alatt nem tudták izolálni a víruskádat.Akkor mi lehet az oltásban?
Inkább hagyjuk is,túl naivak vagytok és a naivak pusztulnak el először.
"mi az, hogy most is te jöttél ide?"
Melyik részét nem érted?
"Tudom,hogy ti még az oltatlanok közlekedését is betiltanátok"
Én ugyan nem, én leszarom ki oltatja be magát, és ki nem.
"Az a 4,5 millió nem covidban halt meg.Hiába hazudjátok ezt,hiába hamisítják rá az orvosi papírra."
Orvos vagy talán? Majd a szakemberek eldöntik miben halt meg. De még ha a töredéküknél is volt a fő ok a koronavírus, osszuk el tízzel, és még mindig sokkal több, mint ahányan a rettegett vakcinától.
"Mellesleg ez két év alatt egy nagy büdös semmi a majdnem 8 milliárdhoz viszonyítva."
Így van, ez nagyon kevés a 8 milliárdhoz. Akik meg a vakcinától hunytak el az pedig a 4,5 millióhoz képest nagy büdös semmi.
"Érdekes,a kis vírusod itt egész nyáron nyaralni van."
Az influenza is, az nem fura?
"Az igazi gyilkos az az oltás."
Hány haláleset köthető ehhez az igazi gyilkoshoz?
"Ja,2 év alatt nem tudták izolálni a víruskádat."
"Akkor mi lehet az oltásban?"
Mesélj! :)
113
Azt a részét,hogy miért vagy ennyire fogyatékos,meg kötekedő csíra.
Aha,persze... :D
Mert te az vagy?Ja,nem.Csak nyomod itt a béna propaganda rizsádat,meg a fake newst.
Te honnan veszed,hogy hányan,miben,hogyan haltak meg?
Nyunyóka melléből szívtad ki a tejjel? :D
Hol van a kis víruskád?
Mi bizonyítja,hogy nem más miatt haltak meg az emberek,hm?
Ilyenkor kussoltok,mert nincs bizonyítékotok,csak a "szakembereknek kell hinni és kész" duma.Akkor te higgyél a rusnyai szintű lóorvosodnak!Szerinted hol érdekel,hogy miben hiszel?
A hit az egy dolog...tények,öcsi,tények vannak.Hétköznapi emberektől.
Persze,tagadjad csak,hogy a drága vak cináid nem ölnek.Te kis valóságtagadó.
Majd kíváncsi leszek,hogy mi lesz veled,ha lefordulsz a székről a kis oltásod miatt.
Az influenza kb. el is tűnt...huss!
A kis koronavernyákod meg 40 fokban is tombolt,csak Indiába ment nyaralni.De rohadt érdekes.
Tavaly pont szept. 1-én jött vissza a nyaralásból,bohóc.
Sok.
Portfolio,vírusinfo,most ezt komoly,hogy ilyen propagandaszennyet nevezel tudománynak. :D :D
Hát,ha neked jó a hazugság,akkor higgy a kis kamuvíruskádban,hipochonder kisbarátom. :)
A covid víruskád,gmo lében lónyállal,meg szennyezőanyagokkal keverve.
114
Forrás: MTI
Te szerencsétlen!
Kb. olyanok az infoid,hogy leesett valaki a 10. emeletről(csak azt nem írják le,hogy kilökték).
"Azt a részét,hogy miért vagy ennyire fogyatékos,meg kötekedő csíra."
Te jöttél ide kötekedni, én hozzád nem szóltam, srác. :D
"Csak nyomod itt a béna propaganda rizsádat,meg a fake newst."
Én a csak a kérdésemet nyomom folyatosan: Mire alapozzátok, hogy az oltás veszélyesebb, mint a vírus? Sajnálom, muszáj leírni újra, és újra, mert képtelenek vagytok alátámasztani. Persze elfogadom azt a választ, hogy a "alátámasztani nem tudom, de a hitvilágomba beleillik ezért elhiszem".
"Hol van a kis víruskád?"
Ahogyan ti, konteó-hívók mondanátok, szabadságon, mert Mészáros hoteljeinek kell a bevétel. :D
"Mi bizonyítja,hogy nem más miatt haltak meg az emberek,hm?"
A halálozási statisztika, amióta van covid, többen halnak meg, mint az ezt megelőző években. Szerinted mi az oka ennek a többlethalálozásnak?
"Ilyenkor kussoltok,mert nincs bizonyítékotok"
Ott van fent a bizonyíték. Most én várok arra bizonyítékot, hogy "az igazi gyilkos az oltás", meg hogy az oltás veszélyesebb, mint a vírus.
"A hit az egy dolog...tények,öcsi,tények vannak.Hétköznapi emberektől."
Hétköznapi emberektől? Mármint Mari nénire gondolsz a sarki kisboltból, Bélára a kocsmábaól, meg a szomszéd Bözsi nénire? :D Az ő szavuk, kontra szakértők?
"Persze,tagadjad csak,hogy a drága vak cináid nem ölnek.Te kis valóságtagadó."
Nem írtam tagadást a vakcinák veszélyességével kapcsolatban. Kérdeztem.
Te: - A vakcinák az igazi gyilkosok!
Én: - Ezt tudod bizonyítani valamivel?
Te: - Jóvan, tagadjad csak a valóságt!
Ez kész :DDD
"Sok."
Mennyi az a sok? 50, 150, 1500? Mennyit hallottál a Bécitől? :D
"A covid víruskád,gmo lében lónyállal,meg szennyezőanyagokkal keverve."
Ezt melyik tudományos platformon olvastad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!