Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok nem féltek hogy a...

Balosok nem féltek hogy a baloldal MEGINT átver titeket?

Figyelt kérdés

2006 ban a baloldal átverte a saját szavazóit

"hazudtunk reggel,éjjel,meg este"

[link]

viszont 2018 ban is átverte a baloldal a szavazóit....

[link]

ezek után rájuk szavaztok? 2006 rég volt de csak röpke 15 év! de 2018 csak 3 éve... nos mi a válasz?

2021. aug. 22. 02:46
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
Mivel? Nem igazoltam , mert ezt én találtam ki és nem mástol loptam mint eggyesek (te)!
2021. aug. 25. 20:32
 62/66 anonim ***** válasza:

"Érdekes módon te ugyan azt írod mint valaki más"

"Nem te mondtad , hanem valaki más"

Én itt már nem segíthetek. :D Szakorvos segítségére van szükséged. Őszintén gyógyulást kívánok! :D

2021. aug. 25. 20:36
 63/66 anonim ***** válasza:
56%
Wow bebizonyítottad , hogy egy nyomoréknak kétszer kell emondani valamit ,de még úgysem érti.Wow
2021. aug. 25. 20:43
 64/66 anonim ***** válasza:

"te ugyan azt írod mint valaki más"

"Nem te mondtad , hanem valaki más"

Nem, nem kétszer mondtál el valamit, hanem a saját önellentmondásodba gabalyodtál bele a sok hazudozás után. :D Orvosi eset vagy. Emiatt szánlak és sajnállak. Őszintén gyógyulást kívánok.

További jó vergődést :D :D :D

2021. aug. 25. 20:52
 65/66 anonim ***** válasza:
Ennek van értelme: Szóval te is ugyan azt írod mint valaki más , ezt mondtam akkor amikor arról beszéltem , hogy mások mondatait lopod pl egy párt mondatait, viszont nem te mondat , hogy náci , hanem egy másik vita partnerem a gyk-én ez is mutatja , hogy ugyan azt másoljátok godolkodás nélkül. Ez különböző dolog és , ha nem érted , akkor veled van a baj , bocsi , hogy nem beszélem a tanulatlanok nyelvét.
2021. aug. 25. 21:04
 66/66 anonim ***** válasza:

56nak nagyon igaza van

Ezek neolibsik és a balosok pont ezért utálják őket.

2021. aug. 27. 15:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!