Balosok nem féltek hogy a baloldal MEGINT átver titeket?
2006 ban a baloldal átverte a saját szavazóit
"hazudtunk reggel,éjjel,meg este"
viszont 2018 ban is átverte a baloldal a szavazóit....
ezek után rájuk szavaztok? 2006 rég volt de csak röpke 15 év! de 2018 csak 3 éve... nos mi a válasz?
Aha. :D Nyilván azért privatizálják el mindent, a balatoni üdülőktől kezdve az egyetemeken át a szociális lakásokitól az autópályákig, mert nem libsik. :D
Akkora libsik, mint a ház, annak is a klasszikus, 19. századi, laissez-faire-fajtáját.
Neoliberálisok, mert a szabadpiaci fundamentalizmus, a gazdasági be-nem-avatkozás a világ civilizáltabb részén a 20. század második felére visszaszorult, majd egyesek újra elővették, éppen ezért hívják neoliberalizmusnak.
Kizárólag a jobberek részéről látok sablonszerű durrogtatást, gyakorlatilag mintha ugyanazzal az emberrel beszélnék. Teljesen lebutított, ugyanazzal a néhány hazugsággal próbálkozó droidok gyülekezete a jobboldal.
A "náci" szót is egyedül te erőlteted itt. Már vagy hússzor elmondtam, hogy ezek nem nácik. Ezek neolibek, és baloldaliak nagyo-nagyon utálják a neolibsiket.
Teljesen önellentmondásos, amit írsz. Azt írod, másokat ismétlek, miközben azt is írod, téged náciznak. Miközben én egyetlen alkalommal sem írtam ezt. Én azt írtam, hogy neolib vagy, ahogy a fidesz is az. Nem náci, hanem neolib.
Tehát saját magadnak mondasz ellent. Mert sablonos vagy, és képtelen vagy arra reagálni, amit mondanak neked, mert bele van verve a fejedbe néhány kulcsszó, és azt ismételgeted papagáj módjára, függetlenül attól, hogy konkrétan éppen mit mondanak neked. Te agymosott droid módjára erre reagálni sem tudsz, mert bemagoltad, hogy a nácizás miatt vernyákolj, még akkor is, ha ezt itt senki nem mondta rád. De képtelen vagy a külvilágra reagálni, mert a beszűkült agyad csak néhány jelzővel tud operálni. Ezért omlik össze ez a kártyavár, amikor ez a néhány jelző működésképtelen egy olyan esetben, amelyre nem lett beidomítva az agyad (helye).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!