Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok nem féltek hogy a...

Balosok nem féltek hogy a baloldal MEGINT átver titeket?

Figyelt kérdés

2006 ban a baloldal átverte a saját szavazóit

"hazudtunk reggel,éjjel,meg este"

[link]

viszont 2018 ban is átverte a baloldal a szavazóit....

[link]

ezek után rájuk szavaztok? 2006 rég volt de csak röpke 15 év! de 2018 csak 3 éve... nos mi a válasz?

2021. aug. 22. 02:46
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
76%
Mert akkora sehallselát Dömötörök ezek balga jobberek, hogy oda se figyelnek arra, amit az emberek mondanak. "Lassan már a Himalája tövéből a serpákat is idehozzák", hangzott el például Dunaújvárosban, ahol a Hankook gyár tele van indiai, ukrán, mongol bevándorlókkal. Ilyen ez a fidesz. Szállítja az olcsó munkaerőt a burzsujoknak.
2021. aug. 22. 05:53
 12/66 anonim ***** válasza:
33%

Nekem az a tapasztalatom, hogy a baloldalra csak a magyargyűlölők és kommunista leszármazottak szavaznak.

Azok, akik azt akarják, hogy a magyarok kipusztuljanak.

2021. aug. 22. 06:20
 13/66 anonim ***** válasza:
28%
Jobberekre dologtalan kékvérű burzsujok és agymosott lumpenek szavaznak. Előbbiek így jócskán le kell hogy adják a szintet retorikailag, hogy egy húron pendülhessenek a lumpenekkel. Még a saját életüket sem élhetik őszintén, mert a lumpenek nem nézik jó szemmel, ha a Szájer-félék férfi seggeket kufircolnak, illetve más férfiak élveznek az arcukra/szájukba/seggükbe. Így a burzsujok állandó képmutatásban élnek, hogy közös nevezőre kerüljenek a lecsúszott táborukkal.
2021. aug. 22. 06:30
 14/66 anonim ***** válasza:
22%
Jelentem, jobboldali vagyok. Kész vagyok DObrev Klárára, Gyurcsány Fernecre, de akár egy Fekete Győr András szintű szerencsétlenre is szavazni, csak takarítsuk el ezt a korrupt, jobboldalt lejárató tolvajbandát, amit egykor sokra tartottam... Igen, a Fideszt.
2021. aug. 22. 09:36
 15/66 anonim ***** válasza:
14%
Tök jó lenne , ha lennének bizonyitékok , arra , hogy Orbán korrupt.
2021. aug. 22. 11:18
 16/66 anonim ***** válasza:
75%
A teljes környezete (Veje, gyerekkori barátja) milliárdos lett. MIÓTA ő van hatalmon. Milyen szerencse, hogy teljesen becsületesen pont most jött el az idejük <3 Biztos semmi összefüggés nincs, különben Orbán mégis korrupt.
2021. aug. 22. 13:31
 17/66 anonim ***** válasza:
18%
Ez nem bizonyíték , csak teória. Ez kb a lapos föld szintjén áll.
2021. aug. 22. 13:33
 18/66 anonim ***** válasza:
34%
Orbán nem korrupt... ellentétben a szemkilövető, magyargyilkos Gyurcsány ferenccel és az apró-klánnal.
2021. aug. 22. 13:33
 19/66 anonim ***** válasza:
86%
És Gyurcsány mit tett? És miért nem számoltatta el a Fidesz? Csak nem bűnpártolók?
2021. aug. 22. 15:32
 20/66 anonim ***** válasza:
29%

"Ha mi engedjük be , akkor miért a balosok támogatják és miért kiabáljánk ránk ,hogy náci mert nem engedjük ne őket?"

Ezt nevezik elterelésnek, hadicselnek. Pont ezért van még hatalmon a Fidesz mert ti ennyire hiszékenyek és önállótlanok vagytok..

2021. aug. 22. 15:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!