Balosok nem féltek hogy a baloldal MEGINT átver titeket?
Figyelt kérdés
2006 ban a baloldal átverte a saját szavazóit
"hazudtunk reggel,éjjel,meg este"
viszont 2018 ban is átverte a baloldal a szavazóit....
ezek után rájuk szavaztok? 2006 rég volt de csak röpke 15 év! de 2018 csak 3 éve... nos mi a válasz?
2021. aug. 22. 02:46
21/66 anonim válasza:
De akkor miért mondja azt pl kari geri ,hogy nácik vagyunk mert nem engedjük be őket , ez nem elterelés , mert ezt a balosok mondják.
22/66 anonim válasza:
Nekem az a beszólás tetszett, hogy a jobberek "lassan már a Himalája tövében dolgozó serpákat" is betelepítik az országba, hogy tömegével hozzák az olcsó munkaerőt a burzsujok számára. Ezek a jóval alacsonyabb bér(igényekkel) rendelkező bevándorlókkal persze a magyar melósok ellen teremtenek konkurenciát, akiket az olcsó bevándorlókkal akarnak helyettesíteni. Gerinctelen egy banda ez a fidesz.
23/66 anonim válasza:
De nem ők hozzák be. Nem tudom honnan jött , de ha tudod kérlek linkeld be a forrásodat!
24/66 anonim válasza:
A munkaerő-szervező cégek mögött szinte kivétel nélkül fideszes vállalkozók állnak, akik szervezetten szállítják az olcsó munkaerőt a harmadik világból a multik számára. Ajánlom például a gárdonyi munkásszálló személyes megtekintését, magyar szót nem nagyon fogsz hallani az oda elszállásoltaktól. "Ya ne rozumiyu"-t annál inkább.
25/66 anonim válasza:
Én most nem fogok oda elmenni és amúgy azt lértem linkeld be , hogy honnan szürted ezt le.
26/66 anonim válasza:
Tehát fosol szembenézni a tényekkel. Bár ezt eddig is tudtuk, de mindig klassz, amikor ezt még meg is erősíted. :D
27/66 anonim válasza:
Nem ,csak tudod , ha azt mondják a föld lapos , mert , ha lézert használsz , akkor ugyan úgy egyenes és erre az mondod , hogy miért és honnan tudod , akkor nem nem nézel szembe a tényekkel , csak érdekel igaz e. Ha aszt mondják voltak itt már idegenek nem hiszed el , mert nem mond semmi értelmeset és olyan dolgokat talál ki ami nem létezik és nem kell mindent elhinni , ha sok idiótaságot mond. Ahányszor mondják , hogy soros rossz ember a sok balos nem hiszi el. Ez amúgy nem egy érv , csak egy nagy hazugság aminek nincs valóság alapja és még azt sem akarod megmutani , hogy honnan tudod ezt. Ne tereld a témát , inkább mond el hol halottad vagy olvasta?
28/66 anonim válasza:
14-es! Ha jobboldali vagy akkor miért a baloldal jelöltjeire akarsz szavazni? Ott a Mi hazánk vagy a Volner párt!
29/66 anonim válasza:
Látom itt is ahogy az összes ilyen kérdésnél aki az ellenzéket szidja és a Fideszt valamilyen szinten pártolja azt lepontozzák, ti az igazság oldalán áll és h.lyének van sajnos nézve a fiatalság internetes oldalán! Akik az ellenzéket Istenítik és a Fideszt szidják ők meg félre vannak vezetve és az igazság ellen vannak. 19-es! Neked azt üzenem hogy Gyurcsányt azért nem tudták elszámoltatni mert az a fránya mentelmijog ott van minden politikusnál és Gyurcsány akkoriban élt is vele, sőt a mai napig él vele. Mi Hazánk Mozgalom eltörölné ami jó is lenne némelyik korrup politikusok ellen. 2 db említek Gyurcsány Ferenc és Cseh Katalin!
30/66 anonim válasza:
Mert a szélső jobbtól kiver a víz. Én egyébként Márki-Zayra vagy ha ő nem nyer, a Jobbikra akarok. De a pártállamit építő Fidesznél vagy a szélsòjobb többi tagjánál jobb választás az Összefogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!