Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok nem féltek hogy a...

Balosok nem féltek hogy a baloldal MEGINT átver titeket?

Figyelt kérdés

2006 ban a baloldal átverte a saját szavazóit

"hazudtunk reggel,éjjel,meg este"

[link]

viszont 2018 ban is átverte a baloldal a szavazóit....

[link]

ezek után rájuk szavaztok? 2006 rég volt de csak röpke 15 év! de 2018 csak 3 éve... nos mi a válasz?

2021. aug. 22. 02:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
Én uzálom a szésőségeket , de itt nem ez a lényeg , itt az a lényeg , hogy , ha az usa-ban kimondod egy egyetemen pl Harvard Egyetemen , akkor szóbeli lincselésre várhatsz , de ha azt mondod , hogy kommunista vagy , akkor azzal nincsen semmi baj. Nem értem , hogy ha az eggyiket utáláják , akkor a másikat miért nem? Igazából (szerintem) a nácik , csak rasszista kommunisták.
2021. aug. 24. 12:15
 32/66 anonim ***** válasza:
Azért vagy hülyének nézve, mert hulladék jobber hazudozó vagy. Ráadásul akkora hulladék patkány vagy, hogy amikor kész tények elé állítanak, még akkor is van bőr a pofádon hazudozni és hulladék módon sunnyogsz, az igazság elismerése nélkül. Egy szolgalelkű jobbágy vagy, aki gyalázza a magya munkásokat, aljas hazaáruló jobber módon gyalázza a szakszervezeteket, akik a magyar melósok érdekeiért állnak ki nap mint nap. A kékvérű, elitista oligarchák, milliárdosok köpedék talpnyalóinak a legszélesebb körű megvetés jár.
2021. aug. 24. 12:42
 33/66 anonim ***** válasza:
A kommunistákat se kedvelem. De a DK nem az. (Hogy a fenébe lehetne kommunista ennyi vállalkozóval?)
2021. aug. 24. 12:44
 34/66 anonim ***** válasza:
0%
Ebben a válaszban nem volt semmi érv. Azonnal jelentettem , mert csúnyán beszéltél.
2021. aug. 24. 13:05
 35/66 anonim ***** válasza:
77%

Jujj, a kis mimózalelkű, hazudozó jobber fideszes, aki teli szájjal személyeskedik, de ha vele "csúnyán beszélnek", máris nyüszíteni kezd a képmutató fajtája. :D Amúgy tök jó, hogy irkálsz erre az oldalra, mert ronggyá járatod le nem csak magadat, de az egész jobber fideszt is.

Nyüszítesz, hogy lepontoznak, óriási, ahogy alázod a hülyeségeiddel magadat meg a fideszt is. Így tovább! :) A rabszolgatörvény mentegetése volt a "csúcs". Ezzel is igazoltad, hogy a neoliberális, hazaáruló jobber fidesz a multik, burzsujok érdekeit szolgálja ki a magyar melósok érdekei helyett. Az meg a képmutatás netovábbja, hogy össze-vissza személyeskedsz, de ha te visszakapod a mocskot, amivel dobálózól, dedós módon álérzékenykedsz. Pfejjj, a képmutató jobberje.

2021. aug. 24. 13:20
 36/66 anonim ***** válasza:
46%

35 egészen szánalmas az a vergődés, amit itt előadsz.

Csak azért is a kormánypártokra fogok szavazni, hogy neked "örömet szerezzek"! :))))))))

2021. aug. 24. 14:11
 37/66 anonim ***** válasza:
Ha lenne minimális taktikai érzéked, már rég befejezted volna ezt a harmatgyenge fideath-es jobber kapálózást, minden hozzászólásoddal csak égeted magadat meg a pártodat is. Te elvakult fideath-es vagy, de szép számmal hangolod az embereket a sajátjaid ellen. :D Így tovább! :D
2021. aug. 24. 14:18
 38/66 anonim ***** válasza:
56%
Egy rossz szót nem szóltam te meg itt vergőtsz. Legyen ennyi örömöd az életben.
2021. aug. 24. 14:47
 39/66 anonim ***** válasza:

Megint hazudsz. :D Szórod a primitív jelzőket, aztán sírsz, ha az általad hajigált mocskot visszakapod a pofádba.

Ezért nem lehet a fideszesekkel rendes hangnemben beszélni. A megfelelő hangnemben viszont mimózalelkű csicskákat lehet belőlük faragni.

2021. aug. 24. 15:00
 40/66 anonim ***** válasza:

Egy rossz szót nem szoltam , biztos másra gondolsz. Én semmit nem mondtam , kérlek írd le mit írtam ami csúnya.

[link]

2021. aug. 24. 15:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!