Balosok nem féltek hogy a baloldal MEGINT átver titeket?
2006 ban a baloldal átverte a saját szavazóit
"hazudtunk reggel,éjjel,meg este"
viszont 2018 ban is átverte a baloldal a szavazóit....
ezek után rájuk szavaztok? 2006 rég volt de csak röpke 15 év! de 2018 csak 3 éve... nos mi a válasz?
Jujj, a kis mimózalelkű, hazudozó jobber fideszes, aki teli szájjal személyeskedik, de ha vele "csúnyán beszélnek", máris nyüszíteni kezd a képmutató fajtája. :D Amúgy tök jó, hogy irkálsz erre az oldalra, mert ronggyá járatod le nem csak magadat, de az egész jobber fideszt is.
Nyüszítesz, hogy lepontoznak, óriási, ahogy alázod a hülyeségeiddel magadat meg a fideszt is. Így tovább! :) A rabszolgatörvény mentegetése volt a "csúcs". Ezzel is igazoltad, hogy a neoliberális, hazaáruló jobber fidesz a multik, burzsujok érdekeit szolgálja ki a magyar melósok érdekei helyett. Az meg a képmutatás netovábbja, hogy össze-vissza személyeskedsz, de ha te visszakapod a mocskot, amivel dobálózól, dedós módon álérzékenykedsz. Pfejjj, a képmutató jobberje.
35 egészen szánalmas az a vergődés, amit itt előadsz.
Csak azért is a kormánypártokra fogok szavazni, hogy neked "örömet szerezzek"! :))))))))
Megint hazudsz. :D Szórod a primitív jelzőket, aztán sírsz, ha az általad hajigált mocskot visszakapod a pofádba.
Ezért nem lehet a fideszesekkel rendes hangnemben beszélni. A megfelelő hangnemben viszont mimózalelkű csicskákat lehet belőlük faragni.
Egy rossz szót nem szoltam , biztos másra gondolsz. Én semmit nem mondtam , kérlek írd le mit írtam ami csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!